Богдан пред одлуком каријере!

Сакраменто је следећа станица?!

Кошарка 24.06.2017 | 14:30
Богдан пред одлуком каријере!
Најавио је Владе Дивац још пре неколико месеци да ће Богдан Богдановић од овог лета обући дрес Сакрамента, исту је информацију касније изнео и центар Кингса Јоргос Папајанис, а изгледа да ће све бити решено јако брзо - српски шутер се ускоро сели у срце Калифорније.

Специјализовани кошаркашки портал Спортандо јавља да је Богдан Богдановић врло близу одлуке да дефинитивно изабере одлазак у Сакраменто. Али, наводно, још о томе није обавестио људе у Фенербахчеу. 

Додуше, у Фенербахчеу се изгледа већ спремају за тај сценарио. Недавно су европски кошаркашки медији писали о томе да турски шампион нуди Костасу Слукасу нови, побољшани уговор, пошто Богдановић одлази у НБА. Невезано за ову причу, касније су освануле и информације да се нови уговори нуде и Николи Калинићу и Ђиђију Датомеу, а писало се и о томе да је Стефан Јовић на мети Жељка Обрадовића. 

Богдановић је и сам још током сезоне објавио званично да ће одлуку о томе где ће наставити каријеру донети када се сезона буде завршила. И то после разговора са управо Фенера. 

Српски шутер је ове сезоне израстао у прву звезду гиганта из Истанбула, што ће посебно обрадовати селектора Александра Ђорђевића. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар