Bogdan pred odlukom karijere!

Sakramento je sledeća stanica?!

Košarka 24.06.2017 | 14:30
Bogdan pred odlukom karijere!
Najavio je Vlade Divac još pre nekoliko meseci da će Bogdan Bogdanović od ovog leta obući dres Sakramenta, istu je informaciju kasnije izneo i centar Kingsa Jorgos Papajanis, a izgleda da će sve biti rešeno jako brzo - srpski šuter se uskoro seli u srce Kalifornije.

Specijalizovani košarkaški portal Sportando javlja da je Bogdan Bogdanović vrlo blizu odluke da definitivno izabere odlazak u Sakramento. Ali, navodno, još o tome nije obavestio ljude u Fenerbahčeu. 

Doduše, u Fenerbahčeu se izgleda već spremaju za taj scenario. Nedavno su evropski košarkaški mediji pisali o tome da turski šampion nudi Kostasu Slukasu novi, poboljšani ugovor, pošto Bogdanović odlazi u NBA. Nevezano za ovu priču, kasnije su osvanule i informacije da se novi ugovori nude i Nikoli Kaliniću i Điđiju Datomeu, a pisalo se i o tome da je Stefan Jović na meti Željka Obradovića. 

Bogdanović je i sam još tokom sezone objavio zvanično da će odluku o tome gde će nastaviti karijeru doneti kada se sezona bude završila. I to posle razgovora sa upravo Fenera. 

Srpski šuter je ove sezone izrastao u prvu zvezdu giganta iz Istanbula, što će posebno obradovati selektora Aleksandra Đorđevića. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar