Видео - Какав говор: Капитен Парме као мајор Гавриловић!

На каналу YоуТубе се појавио снимак из свлачионице Парме и мотивациони говор капитена који је подигао целу екипу: "Јели смо гов** целе године да бисмо сад дошли до циља. Учините ми то!". Погледајте!

Фудбал 24.06.2017 | 16:00
Видео - Какав говор: Капитен Парме као мајор Гавриловић!
Пре само две године Парма је била у четвртој италијанској лиги, а сада је на корак од повратка у елиту.

У финалу доигравања Серије Ц, Парма је победила Алесандрију 2:0 и тако изборила пласман у другу италијанску лигу.

А пред меч, капитен Парме, 39-годишњи Алесандро Лукарели, одржао је говор који је његове саиграче натерао да лете по терену!

На YоуТубе се појавио снимак говора капитена Парме од кога се човек, једноставно, најежи.

"Одштампао сам ову фотографију. Знате ли која је? Она од синоћ. На овој слици се налази све оно што нас представља. Патња! Страх! Пожртвовање! На слици је све оно што нас је довело у ово финале. Серија Б је тамо на терену, у 90 минута током којих морамо дати све од себе. Сву енергију и сву снагу! Све оно што нам је остало морамо да дамо данас, а где не можемо ногама, морамо да идемо срцем. Зато што ми то заслужујемо и зато што смо права екипа. Јели смо говна целе године како бисмо стигли овде. И последња ствар... Не знам да ли ћу више имати прилику да пробам поново, тако да морате дами учините услугу - морате да ме одведете у Серију Б! ЈЕДАН ЗА СВЕ - СВИ ЗА ЈЕДНОГ!", урлао је 39-годишњи дефанзивац, који је у Парми од 2008. године.



Славни италијански клуб је пре две године, због банкрота, избачен у четврти ранг италијанског фудбала. Клуб је тада променио име у Парма Цалцио 1913, али је задржао све титуле из прошлости.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар