Video - Kakav govor: Kapiten Parme kao major Gavrilović!

Na kanalu YouTube se pojavio snimak iz svlačionice Parme i motivacioni govor kapitena koji je podigao celu ekipu: "Jeli smo gov** cele godine da bismo sad došli do cilja. Učinite mi to!". Pogledajte!

Fudbal 24.06.2017 | 16:00
Video - Kakav govor: Kapiten Parme kao major Gavrilović!
Pre samo dve godine Parma je bila u četvrtoj italijanskoj ligi, a sada je na korak od povratka u elitu.

U finalu doigravanja Serije C, Parma je pobedila Alesandriju 2:0 i tako izborila plasman u drugu italijansku ligu.

A pred meč, kapiten Parme, 39-godišnji Alesandro Lukareli, održao je govor koji je njegove saigrače naterao da lete po terenu!

Na YouTube se pojavio snimak govora kapitena Parme od koga se čovek, jednostavno, naježi.

"Odštampao sam ovu fotografiju. Znate li koja je? Ona od sinoć. Na ovoj slici se nalazi sve ono što nas predstavlja. Patnja! Strah! Požrtvovanje! Na slici je sve ono što nas je dovelo u ovo finale. Serija B je tamo na terenu, u 90 minuta tokom kojih moramo dati sve od sebe. Svu energiju i svu snagu! Sve ono što nam je ostalo moramo da damo danas, a gde ne možemo nogama, moramo da idemo srcem. Zato što mi to zaslužujemo i zato što smo prava ekipa. Jeli smo govna cele godine kako bismo stigli ovde. I poslednja stvar... Ne znam da li ću više imati priliku da probam ponovo, tako da morate dami učinite uslugu - morate da me odvedete u Seriju B! JEDAN ZA SVE - SVI ZA JEDNOG!", urlao je 39-godišnji defanzivac, koji je u Parmi od 2008. godine.Slavni italijanski klub je pre dve godine, zbog bankrota, izbačen u četvrti rang italijanskog fudbala. Klub je tada promenio ime u Parma Calcio 1913, ali je zadržao sve titule iz prošlosti.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar