Радоњић Звездин послије Пољске?!

Несташни дечко српског фудбала стиже на Маракану почетком јула?!

Фудбал 24.06.2017 | 00:00
Радоњић Звездин послије Пољске?!
Звезда и Немања Радоњић - стара прича са новим моментима. Несташни момак српског фудбала поново је у фокусу роководства клуба из Љутице Богдана, односно генералног директора Звездана Терзића који ће га, изгледа, коначно ангажовати почетком јула, пишеСпортски журнал. 

Обострани интерес постоји. Терзић никада није крио да је импресиониран квалитетима младог офанзивца Чукаричког, као и да би га радо видео у новом тиму који се прави на Маракани за покушај пласмана у Лигу Европе. Не смета функционерима Звезде ни чињеница да јеРадоњић поникао у млађим категоријама вечитог ривала Партизана, одакле се пре четири године отиснуо пут иностранства, где је наступао (више као члан него као стандардни играч) за Академију Хаџи, Емполи и Рому.

Радоњић је званично и даље члан римског клуба (уговор до 2019. године), иако на њега не рачунају у Вечном граду, а недавно је окончао солидну полусезону у дресу Чукаричког, где је после неколико месеци напорног рада показао да је средио главу и није протраћио раскошни таленат који га је красио. На крају крајева, изборио се и за позив у младу репрезентацију Србије која се налази на Европском првенству у Пољској.

Без обзира што Црвена звезда на позицији десног офанзивног везисте има већ Плавшића, Руиза и Срнића, реална могућност да неко од поменутих напусти Маракану током лета намеће управи обавезу да доведе праву замену, а то је управо Немања Радоњић.

Подсетимо, у досадашњем прелазном року црвено-беле су већ појачали Марко Гобељић(Напредак), Филип Стојковић (Минхен 1860), Рикардињо (Шериф) и Вујадин Савић (слободан играч).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар