Radonjić Zvezdin poslije Poljske?!

Nestašni dečko srpskog fudbala stiže na Marakanu početkom jula?!

Fudbal 24.06.2017 | 00:00
Radonjić Zvezdin poslije Poljske?!
Zvezda i Nemanja Radonjić - stara priča sa novim momentima. Nestašni momak srpskog fudbala ponovo je u fokusu rokovodstva kluba iz Ljutice Bogdana, odnosno generalnog direktora Zvezdana Terzića koji će ga, izgleda, konačno angažovati početkom jula, pišeSportski žurnal. 

Obostrani interes postoji. Terzić nikada nije krio da je impresioniran kvalitetima mladog ofanzivca Čukaričkog, kao i da bi ga rado video u novom timu koji se pravi na Marakani za pokušaj plasmana u Ligu Evrope. Ne smeta funkcionerima Zvezde ni činjenica da jeRadonjić ponikao u mlađim kategorijama večitog rivala Partizana, odakle se pre četiri godine otisnuo put inostranstva, gde je nastupao (više kao član nego kao standardni igrač) za Akademiju Hadži, Empoli i Romu.

Radonjić je zvanično i dalje član rimskog kluba (ugovor do 2019. godine), iako na njega ne računaju u Večnom gradu, a nedavno je okončao solidnu polusezonu u dresu Čukaričkog, gde je posle nekoliko meseci napornog rada pokazao da je sredio glavu i nije protraćio raskošni talenat koji ga je krasio. Na kraju krajeva, izborio se i za poziv u mladu reprezentaciju Srbije koja se nalazi na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Bez obzira što Crvena zvezda na poziciji desnog ofanzivnog veziste ima već Plavšića, Ruiza i Srnića, realna mogućnost da neko od pomenutih napusti Marakanu tokom leta nameće upravi obavezu da dovede pravu zamenu, a to je upravo Nemanja Radonjić.

Podsetimo, u dosadašnjem prelaznom roku crveno-bele su već pojačali Marko Gobeljić(Napredak), Filip Stojković (Minhen 1860), Rikardinjo (Šerif) i Vujadin Savić (slobodan igrač).

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar