Коста жели да се врати у Атлетико!

Голгетер Челсија Дијего Коста обавестио је челнике Атлетика да има велику жељу да се врати у Мадрид, јавља Скај Спорт.

Фудбал 23.06.2017 | 23:00
Коста жели да се врати у Атлетико!
Дијего Коста наредне сезоне није у плановима менаџера Челсија Антонија Контеа, а повратком у Атлетико паузирао би до јануара наредне године због забране регистрације трансфера ФИФА према "јорганџијама".

Шпански репрезентативац је дао велики допринос освајању титуле Премијер лиге са 20 голова, али га је сукоб са Контеом у јануару коштао останка, што му је италијански стручњак пренео путем смс поруке.

Дијего Коста би се, уколико се два клуба договоре, после три године вратио у Атлетико, одакле је за 40 милиона евра прешао у Челси.

Дијего Коста имао је прошлог лета снажну жељу да напусти Челси и да се врати у Атлетико Мадрид и није је крио.

Што је хтео тада, могло би да му се догоди сада!

Бразилац са шпанским документима не би имао ништа против да се опет пресели у Шпанију већ у овом прелазном року, а преговори о томе су већ почели.

Упркос томе што су Атлетику забрањени трансфери до 2018, управе два клуба селе су за сто и разматрају могућност да се Коста врати у Мадрид, за око 56 милиона евра.

Према писању енглеских медија, Атлетико би могао опет да добије Косту овог лета, али под условом да се трансфер најпре дефинише као позајмица до зиме, а од јануара као дефинитивни прелазак сјајног и проблематичног центарфора у Шпанију.

Да би такав епилог заиста могао да се догоди наговештено је и у Италији, где је "Скај" у среду објавио да је Коста већ обећао Атлетику да ће већ од јесени опет носити црвено-бело!

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар