Kosta želi da se vrati u Atletiko!

Golgeter Čelsija Dijego Kosta obavestio je čelnike Atletika da ima veliku želju da se vrati u Madrid, javlja Skaj Sport.

Fudbal 23.06.2017 | 23:00
Kosta želi da se vrati u Atletiko!
Dijego Kosta naredne sezone nije u planovima menadžera Čelsija Antonija Kontea, a povratkom u Atletiko pauzirao bi do januara naredne godine zbog zabrane registracije transfera FIFA prema "jorgandžijama".

Španski reprezentativac je dao veliki doprinos osvajanju titule Premijer lige sa 20 golova, ali ga je sukob sa Konteom u januaru koštao ostanka, što mu je italijanski stručnjak preneo putem sms poruke.

Dijego Kosta bi se, ukoliko se dva kluba dogovore, posle tri godine vratio u Atletiko, odakle je za 40 miliona evra prešao u Čelsi.

Dijego Kosta imao je prošlog leta snažnu želju da napusti Čelsi i da se vrati u Atletiko Madrid i nije je krio.

Što je hteo tada, moglo bi da mu se dogodi sada!

Brazilac sa španskim dokumentima ne bi imao ništa protiv da se opet preseli u Španiju već u ovom prelaznom roku, a pregovori o tome su već počeli.

Uprkos tome što su Atletiku zabranjeni transferi do 2018, uprave dva kluba sele su za sto i razmatraju mogućnost da se Kosta vrati u Madrid, za oko 56 miliona evra.

Prema pisanju engleskih medija, Atletiko bi mogao opet da dobije Kostu ovog leta, ali pod uslovom da se transfer najpre definiše kao pozajmica do zime, a od januara kao definitivni prelazak sjajnog i problematičnog centarfora u Španiju.

Da bi takav epilog zaista mogao da se dogodi nagovešteno je i u Italiji, gde je "Skaj" u sredu objavio da je Kosta već obećao Atletiku da će već od jeseni opet nositi crveno-belo!

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar