Зворничанин због убиства ухапшен

Педесетпетогодишњи мушкарац из Зворника чији су иницијали М. К. ухапшен је због сумње да је починио тешко убиство, саопштено је данас из Полицијске управе Зворник.

Република Српска 22.06.2017 | 09:41
Зворничанин због убиства ухапшен
Полицијској управи Зворник пријављено је у понедјељак, 19. јуна, да је нестао В.К. /59/, који је у недјељу, 18. јуна, око 8.00 часова отишао из куће у Зворнику у непознатом правцу.

Припадници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Зворник су, поступајући по пријави, те предузимањем низа других оперативних мјера и радњи, утврдили да постоји сумња да је лажно пријављен нестанак лица.

Даљом истрагом утврђено је да је над В.К. почињено тешко убиство, а да се у везу са извршењем наведеног кривичног дјела може довести М.К. из Зворника.

Приликом криминалистичке обраде М.К. је у потпуности признао извршење кривичног дјела.

О свему је упознат дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина, који је наложио предузимање одређених мјера и радњи с циљем комплетног расвјетљавања и документовања кривичног дјела.

Полиција ће осумњиченог М.К, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, предати у даљу надлежност Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мрки

22.06.2017 09:28

Какав мускарац,његова зена га убила сјекиром.

ОДГОВОРИТЕ