Zvorničanin zbog ubistva uhapšen

Pedesetpetogodišnji muškarac iz Zvornika čiji su inicijali M. K. uhapšen je zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Republika Srpska 22.06.2017 | 09:41
Zvorničanin zbog ubistva uhapšen
Policijskoj upravi Zvornik prijavljeno je u ponedjeljak, 19. juna, da je nestao V.K. /59/, koji je u nedjelju, 18. juna, oko 8.00 časova otišao iz kuće u Zvorniku u nepoznatom pravcu.

Pripadnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Zvornik su, postupajući po prijavi, te preduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoji sumnja da je lažno prijavljen nestanak lica.

Daljom istragom utvrđeno je da je nad V.K. počinjeno teško ubistvo, a da se u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela može dovesti M.K. iz Zvornika.

Prilikom kriminalističke obrade M.K. je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog djela.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje određenih mjera i radnji s ciljem kompletnog rasvjetljavanja i dokumentovanja krivičnog djela.

Policija će osumnjičenog M.K, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predati u dalju nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

(Srna)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mrki

22.06.2017 09:28

Kakav muskarac,njegova zena ga ubila sjekirom.

ODGOVORITE