Тенерифе види Примеру, још само да преживи Мадрид!

Екипа са Канарских острва савладала Хетафе у првом мечу финала плеј-офа за елитно друштво.

Фудбал 22.06.2017 | 12:45
Тенерифе види Примеру, још само да преживи Мадрид!
Тенерифе су корак ближе шпанској елити. Дефинитивно се на Канарским острвима игра квалитетан фудбал. Фудбалери Тенерифа победили су гостујући Хетафе са 1:0 у првој утакмици финала плеј-офа за пласман у Примеру.

Реванш утакмица после које ћемо добити и последњег учесника шпанског првог ранга такмичења биће одиграна за три дана у мадридском предграђу.

Једини погодак на утакмици постигао је Хорхе Сенц у 22. минуту после корнера са десне стране. Најбоље се снашао у скоку казненом простору гостију и главом провукао лопту испод руке голмана гостујуће екипе.

Имали су гости из Мадрида добар период игре после примљеног гола, посед лопте био је на њиховој страни као и неке шутеве, али су сви они ишли ван оквира гола.

Хетафе је поготово у другом полувремену покушао да притисне задњу линију противника и добро је презнојио навијаче Тенерифа. Ипак, бедем пред голом Данија Ернандеза је издржао и сачувао предност пред пут у Мадрид.

Иначе, последњи пут екипа Тенерифа играла је у Примери у сезони 2009/10, док Хетафе јури повратак у елиту после само годину дана. 



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар