Tenerife vidi Primeru, još samo da preživi Madrid!

Ekipa sa Kanarskih ostrva savladala Hetafe u prvom meču finala plej-ofa za elitno društvo.

Fudbal 22.06.2017 | 12:45
Tenerife vidi Primeru, još samo da preživi Madrid!
Tenerife su korak bliže španskoj eliti. Definitivno se na Kanarskim ostrvima igra kvalitetan fudbal. Fudbaleri Tenerifa pobedili su gostujući Hetafe sa 1:0 u prvoj utakmici finala plej-ofa za plasman u Primeru.

Revanš utakmica posle koje ćemo dobiti i poslednjeg učesnika španskog prvog ranga takmičenja biće odigrana za tri dana u madridskom predgrađu.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Horhe Senc u 22. minutu posle kornera sa desne strane. Najbolje se snašao u skoku kaznenom prostoru gostiju i glavom provukao loptu ispod ruke golmana gostujuće ekipe.

Imali su gosti iz Madrida dobar period igre posle primljenog gola, posed lopte bio je na njihovoj strani kao i neke šuteve, ali su svi oni išli van okvira gola.

Hetafe je pogotovo u drugom poluvremenu pokušao da pritisne zadnju liniju protivnika i dobro je preznojio navijače Tenerifa. Ipak, bedem pred golom Danija Ernandeza je izdržao i sačuvao prednost pred put u Madrid.

Inače, poslednji put ekipa Tenerifa igrala je u Primeri u sezoni 2009/10, dok Hetafe juri povratak u elitu posle samo godinu dana. 



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar