Гробари, одахните: Стиже Леонардо!

Бразилац се у петак прикључује саиграчима пред пут у Словенију.

Фудбал 22.06.2017 | 12:15
Гробари, одахните: Стиже Леонардо!
Гробари, одахните! Најбољи играч Партизана у прошлој сезони, Бразилац Леонардо, врло брзо ће се прикључити саиграчима. Он би требало да допутује у Београд у петак, а затим са екипом Мирослава Ђукића одради завршни део припрема у Словенији.

Останак Бразилца Леонарда био је приоритетни задатак управе црно-белих у овом периоду. Генерални директор Милош Вазура путовао је недавно у Барселону како би склопио договор са агентом сјајног крилног фудбалера, Димитријем Сељуком.

И изгледа да је - ако ништа друго- успео да убеди Леонарда да за сада остане у Београду. Истина, навијачи Партизана нису могли да буду мирни претходних дана, пошто јеЛеонардо остављао недвосмислене поруке на Инстаграм профилу.

Голгетер црно-белих је добио авионску карту за лет из Бразила и спортском сектору најавио да стиже у року који му је дат пред почетак припрема.

Партизан ће 25. јуна кренути пут Моравских Топлица на други део припрема, на којем ће одиграти и неколико јаких контролних утакмица, међу којима су и дуели са ЦСКА из Москве и ФК Копенхагеном.

Прву такмичарску утакмицу у новој сезони првак Србије ће играти 12. јула у Београду против Будућности у оквиру другог кола квалификација за Лигу шампиона.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар