Grobari, odahnite: Stiže Leonardo!

Brazilac se u petak priključuje saigračima pred put u Sloveniju.

Fudbal 22.06.2017 | 12:15
Grobari, odahnite: Stiže Leonardo!
Grobari, odahnite! Najbolji igrač Partizana u prošloj sezoni, Brazilac Leonardo, vrlo brzo će se priključiti saigračima. On bi trebalo da doputuje u Beograd u petak, a zatim sa ekipom Miroslava Đukića odradi završni deo priprema u Sloveniji.

Ostanak Brazilca Leonarda bio je prioritetni zadatak uprave crno-belih u ovom periodu. Generalni direktor Miloš Vazura putovao je nedavno u Barselonu kako bi sklopio dogovor sa agentom sjajnog krilnog fudbalera, Dimitrijem Seljukom.

I izgleda da je - ako ništa drugo- uspeo da ubedi Leonarda da za sada ostane u Beogradu. Istina, navijači Partizana nisu mogli da budu mirni prethodnih dana, pošto jeLeonardo ostavljao nedvosmislene poruke na Instagram profilu.

Golgeter crno-belih je dobio avionsku kartu za let iz Brazila i sportskom sektoru najavio da stiže u roku koji mu je dat pred početak priprema.

Partizan će 25. juna krenuti put Moravskih Toplica na drugi deo priprema, na kojem će odigrati i nekoliko jakih kontrolnih utakmica, među kojima su i dueli sa CSKA iz Moskve i FK Kopenhagenom.

Prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni prvak Srbije će igrati 12. jula u Beogradu protiv Budućnosti u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar