ПАОК: Стојковић, Живковић или Бркић?!

Црно-бели из Солуна меркају новог голмана.

Фудбал 23.06.2017 | 21:00
ПАОК: Стојковић, Живковић или Бркић?!
Време промена је стигло у ПАОК са доласком новог тренера Александра Станојевићакоји је на тој клупи заменио другог Србина, Владимира Ивића. Грчки медији увелико пишу о томе ко би могао да буде чувар мреже солунског Двоглавог орла.

А кључне особе поново су Срби. Кренимо редом. Жељко Бркић је у клуб дошао у јулу прошле године, али иако је добио прилику да брани код Ивића, није баш оправдао поверење. Имао је неке слабије партије, укључујући и против Панатинаикоса у плеј-офу и због тога је врло вероватно да ће напустити клуб.

Летос је потписао уговор на три године и како ствари стоје раскинуће сарадњу са ПАОК-ом. А то онда отвара место да Станојевић доведе првог чувара мреже.

Грчки медији наводе два имена и обојица су некадашњи голмани Партизана - Живко Живковић и Владимир Стојковић.

Живко Живковић је имао добру сезону у грчком прволигашку Ксантију, а како наводе локални солунски медији, оба клуба са расположена за разговоре, као и голман којем би прелазак у ПАОК свакако представљао корак даље у каријери.

Када је у питању Стојковић он је по окончању сезоне завршио сарадњу са енглеским друголигашем Нотингем Форестом, па би у солунски клуб могао да дође као слободан играч, без обештећења.

ПАОК-у је потребан још један голман и због чињенице да је Панајотис Гликос повређен и да ће му за опоравак бити потребно неколико месеци.

У сваком случају, у овом тренутку делује да ће мрежу ПАОК-а и следеће сезоне чувати српски голман.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар