PAOK: Stojković, Živković ili Brkić?!

Crno-beli iz Soluna merkaju novog golmana.

Fudbal 23.06.2017 | 21:00
PAOK: Stojković, Živković ili Brkić?!
Vreme promena je stiglo u PAOK sa dolaskom novog trenera Aleksandra Stanojevićakoji je na toj klupi zamenio drugog Srbina, Vladimira Ivića. Grčki mediji uveliko pišu o tome ko bi mogao da bude čuvar mreže solunskog Dvoglavog orla.

A ključne osobe ponovo su Srbi. Krenimo redom. Željko Brkić je u klub došao u julu prošle godine, ali iako je dobio priliku da brani kod Ivića, nije baš opravdao poverenje. Imao je neke slabije partije, uključujući i protiv Panatinaikosa u plej-ofu i zbog toga je vrlo verovatno da će napustiti klub.

Letos je potpisao ugovor na tri godine i kako stvari stoje raskinuće saradnju sa PAOK-om. A to onda otvara mesto da Stanojević dovede prvog čuvara mreže.

Grčki mediji navode dva imena i obojica su nekadašnji golmani Partizana - Živko Živković i Vladimir Stojković.

Živko Živković je imao dobru sezonu u grčkom prvoligašku Ksantiju, a kako navode lokalni solunski mediji, oba kluba sa raspoložena za razgovore, kao i golman kojem bi prelazak u PAOK svakako predstavljao korak dalje u karijeri.

Kada je u pitanju Stojković on je po okončanju sezone završio saradnju sa engleskim drugoligašem Notingem Forestom, pa bi u solunski klub mogao da dođe kao slobodan igrač, bez obeštećenja.

PAOK-u je potreban još jedan golman i zbog činjenice da je Panajotis Glikos povređen i da će mu za oporavak biti potrebno nekoliko meseci.

U svakom slučaju, u ovom trenutku deluje da će mrežu PAOK-a i sledeće sezone čuvati srpski golman.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar