ФИФА послала допис ФС БиХ: Слиједе жестоке казне!

Свјетска фудбалска федерација (ФИФА) послала је допис Фудбалском савезу Босне и Херцеговине поводом инцидената у Зеници против Грчке у којем је осим ФС БиХ и Стефана Жилија као виновнике ексцеса означила и Едина Џека и Мухамеда Бешића.

Фудбал 21.06.2017 | 20:00
ФИФА послала допис ФС БиХ: Слиједе жестоке казне!
Сарајевски лист "Дневни аваз" у издању од сриједе пише да је ФИФА у допису навела да ће санкције за ФС БиХ услиједити до 20. јула и да ће бити жестоке.

"Док су се поступци против ФС БиХ као организатора утакмице и Стефана Жилија (који је избио зуб грчком фудбалеру Јанису Јаниотасу) могли и очекивати, новост је да казне слиједе и најбољем стријелцу Џеку и везисти Бешићу", пише сарајевски дневник.

Све инциденте су забиљежиле службене особе ФИФА у свом извјештају, а ФС БиХ има рок до 29. јуна да се изјасни као и помоћник Мехмеда Баждаревића, односно поменути фудбалери.

Сигурно је засад једино да ће казне бити жестоке и да ће вјероватно бити и суспензија, што свакако не одговора селекцији БиХ, којој предстоје важни мечеви у борби за пласман на Мундијал у Русији.

"Змајеви" у финишу квалификација играју против Кипра, Гибралтара, Естоније и Белгије.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар