Борис Бекер банкротирао!

Један од најбољих тенисера свих времена и бивши тренер Новака Ђоковића, Борис Бекер прогласио је банкрот на саслушању у Врховном суду!

Свијет 21.06.2017 | 16:05
Борис Бекер банкротирао!
Адвокати легендарног њемачког тенисера поднијели су захтјев суду у Лондону да му се омогући посљедња шанса за исплату дугогодишњег дуга.

Међутим, суткиња Кристин Дерет, која се присјетила да је некад гледала Бекера како игра на Централном терену Ол Енгланд Клуба, закључила је да не постоје докази о кредитној способности некадашњег њемачког аса и да ће своје дугове моћи отплатити ускоро. Стога је одбацила захтјев за одгодом плаћања дуга.

"Са жаљењем морам прогласити банкрот", закључила је Дерет.

"Он оставља дојам човјека са закопаном главом у пијеску", додала је судија. Колико је тачно Бекеров нагомилани дуг засад није познато.

Током супер богате каријере Бекер је освојио укупно шест Гранд Слам наслова, а процјењује се да је од турнирских награда и спонзорских уговора зарадио око 57 милиона евра.

Остаје питање шта се десило са новцем који је зарадио, мада је имао неколико врло лоших финансијских улагања минулих година.

(Аваз)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ееее

22.06.2017 05:48

Нек га Ноле погура.

ОДГОВОРИТЕ