Звезда се у дану растала са ДВА нападача!

"Нисам овако замишљао, али то је фудбал", поручо је сада већ бивши центарфор црвено-белих.

Фудбал 21.06.2017 | 16:45
Звезда се у дану растала са ДВА нападача!
Практично у истом дану, озваничено је да се Црвена звезда растала са једним, па другим нападачем на које Владан Милојевић очигледно није рачунао.

После Предрага Сикимића, који је отишао у Казахстан, црвено-беле напустио је Петар Орландић (26), рођени Подгоричанин који је члан Звезде био од фебруара 2015. године.

Иако му је уговор истицао 2018., он је постигао договор са руководством, добио "папире" и могућност да нађе нови клуб као слободан играч.

Бивши фудбалер Зете и Хапоела из Тел Авива, који је за Звезду одиграо 34 утакмице и дао 15 голова, опростио се од саиграча поруком на Инстаграму.

"2015. године сам дошао у најјтрофејнији клуб на Балкану са којим сам се везао до 2018. године, клуб за који навијам и увек ћу навијати. Било је успона и падова, правде и неправде, радости и туге, али све је то фудбал и памтићу све по лепим тренуцима. Данас сам се растао са клубом пре истека уговора на неки начин на који нисам ни замишљао, али опет кажем то је фудбал. Мојим друговима желим много успеха и среће у новој сезони и квалификацијама", написао је Орландић на Инстаграму.

У овом тренутку, Звезда међу најистуренијим нападачима има на располагању Ричмонда Боаћија, Срђана Вујаклију, Милана Павкова и Вању Вучичевића.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар