Zvezda se u danu rastala sa DVA napadača!

"Nisam ovako zamišljao, ali to je fudbal", poručo je sada već bivši centarfor crveno-belih.

Fudbal 21.06.2017 | 16:45
Zvezda se u danu rastala sa DVA napadača!
Praktično u istom danu, ozvaničeno je da se Crvena zvezda rastala sa jednim, pa drugim napadačem na koje Vladan Milojević očigledno nije računao.

Posle Predraga Sikimića, koji je otišao u Kazahstan, crveno-bele napustio je Petar Orlandić (26), rođeni Podgoričanin koji je član Zvezde bio od februara 2015. godine.

Iako mu je ugovor isticao 2018., on je postigao dogovor sa rukovodstvom, dobio "papire" i mogućnost da nađe novi klub kao slobodan igrač.

Bivši fudbaler Zete i Hapoela iz Tel Aviva, koji je za Zvezdu odigrao 34 utakmice i dao 15 golova, oprostio se od saigrača porukom na Instagramu.

"2015. godine sam došao u najjtrofejniji klub na Balkanu sa kojim sam se vezao do 2018. godine, klub za koji navijam i uvek ću navijati. Bilo je uspona i padova, pravde i nepravde, radosti i tuge, ali sve je to fudbal i pamtiću sve po lepim trenucima. Danas sam se rastao sa klubom pre isteka ugovora na neki način na koji nisam ni zamišljao, ali opet kažem to je fudbal. Mojim drugovima želim mnogo uspeha i sreće u novoj sezoni i kvalifikacijama", napisao je Orlandić na Instagramu.

U ovom trenutku, Zvezda među najisturenijim napadačima ima na raspolaganju Ričmonda Boaćija, Srđana Vujakliju, Milana Pavkova i Vanju Vučičevića.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar