Флорентино Перез: Мораћу да причам са Роналдом!

Председник Реала јавно је коментирао наводе и оптужбе који круже око имена званично најбољег играча Европе.

Фудбал 22.06.2017 | 12:00
Флорентино Перез: Мораћу да причам са Роналдом!
Реал Мадрид и Кристијано Роналдо спектакуларно су завршили сезону 2016/17, освојивши титиулу и четврти трофеј Лиге шампиона од када је "ЦР7" стигао не "Бернабеу".

Португалац је поново предводио тим, обарао рекорд за рекордом и отишао на кратку летњу паузу миран. Међутим, у припреми за Куп конфедерација у Русији, на којем учествује са својом репрезентацијом, Кристијано се нашао на неочекиваном удару.

Шпански и португалски медији писали су о "пореском скандалу" најбољег играча Реала, због којег је он наводно одлучио да се спакује и да напусти Мадрид и Пиринеје. Љут због таквих натписа, Роналдо је одбио и да се обрати јавности у Русији, што је додатно подгрејало трачеве да ће заиста отићи из "краљевског клуба".

У понедељак увече, тим поводом јавно се огласио и председник Реала Флорентино Перез, у интервјуу за шпанску радио станицу "Ел Трансистор".

"Све ово је веома чудно. Кристијано је добар момак. Мораћу да разговарам са њим и да видим шта се догађа. Погодио ме је начин на који медији третирају Кристијана. Уопште није поштована претпоставка невиности. Сви морају да поштују своје пореске обавезе и знам да Кристијано увек жели да испуни своје", рекао је први човек шампиона Европе.

"Уверен сам да Кристијано обавља све дужности и да измирује порески дух. То је нејасноћа која мора да буде разјашњена. Кристијано има исту корпоративну структуру (свог бизниса) коју је имао и у Енглеској, где је провео многе године без било каквих проблема. Увек ћу га бранити и као фудбалера и као особу, а он је добра особа", додао је Шпанац.

На питање да ли су се већ јавили клубови, спремни да купе Португалац, Перез одговара:

"Шеик из Пари Сен Жермена ми је пријатељ и није ме позвао. Нисам разговарао ни са њим, ни са било ким. Нисмо добили било какву понуду за Кристијана. Са њим имам добар однос, добро пријатељство и хоћу да причам са њим", додао је председник Реала.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар