Florentino Perez: Moraću da pričam sa Ronaldom!

Predsednik Reala javno je komentirao navode i optužbe koji kruže oko imena zvanično najboljeg igrača Evrope.

Fudbal 22.06.2017 | 12:00
Florentino Perez: Moraću da pričam sa Ronaldom!
Real Madrid i Kristijano Ronaldo spektakularno su završili sezonu 2016/17, osvojivši titiulu i četvrti trofej Lige šampiona od kada je "CR7" stigao ne "Bernabeu".

Portugalac je ponovo predvodio tim, obarao rekord za rekordom i otišao na kratku letnju pauzu miran. Međutim, u pripremi za Kup konfederacija u Rusiji, na kojem učestvuje sa svojom reprezentacijom, Kristijano se našao na neočekivanom udaru.

Španski i portugalski mediji pisali su o "poreskom skandalu" najboljeg igrača Reala, zbog kojeg je on navodno odlučio da se spakuje i da napusti Madrid i Pirineje. Ljut zbog takvih natpisa, Ronaldo je odbio i da se obrati javnosti u Rusiji, što je dodatno podgrejalo tračeve da će zaista otići iz "kraljevskog kluba".

U ponedeljak uveče, tim povodom javno se oglasio i predsednik Reala Florentino Perez, u intervjuu za špansku radio stanicu "El Transistor".

"Sve ovo je veoma čudno. Kristijano je dobar momak. Moraću da razgovaram sa njim i da vidim šta se događa. Pogodio me je način na koji mediji tretiraju Kristijana. Uopšte nije poštovana pretpostavka nevinosti. Svi moraju da poštuju svoje poreske obaveze i znam da Kristijano uvek želi da ispuni svoje", rekao je prvi čovek šampiona Evrope.

"Uveren sam da Kristijano obavlja sve dužnosti i da izmiruje poreski duh. To je nejasnoća koja mora da bude razjašnjena. Kristijano ima istu korporativnu strukturu (svog biznisa) koju je imao i u Engleskoj, gde je proveo mnoge godine bez bilo kakvih problema. Uvek ću ga braniti i kao fudbalera i kao osobu, a on je dobra osoba", dodao je Španac.

Na pitanje da li su se već javili klubovi, spremni da kupe Portugalac, Perez odgovara:

"Šeik iz Pari Sen Žermena mi je prijatelj i nije me pozvao. Nisam razgovarao ni sa njim, ni sa bilo kim. Nismo dobili bilo kakvu ponudu za Kristijana. Sa njim imam dobar odnos, dobro prijateljstvo i hoću da pričam sa njim", dodao je predsednik Reala.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar