Ко може да плати 100.000.000 евра за Белотија?!

Па ПСЖ! Торино тражи замену. . . ! Фудбалско тржиште се овог лета врти око неколико имена, а Андреа Белоти је једно од најважнијих.

Фудбал 22.06.2017 | 08:45
Ко може да плати 100.000.000 евра за Белотија?!
После феноменалне сезоне у Торину, италијански нападач је постао жеља многих већих и богатијих клубова. Манчестер Јунајтед је био заинтересован али сада има друге мете попут Морате или Роналда. Милан се помињао, али им је прескупо 100.000.000 евра. Помињао се и Арсенал, али и Венгер тражи јефтинија варијанте попут Лаказета. Последњи клуб који је стао на листу заинтересованих је Пари Сен Жермен.

После потписивања новог уговора са Торином, Белотију је закачена откупна калузула од 100.000.000 евра која важи само за клубове ван Италије. И ретко који клуб може то да плати. Међу тим реткима је свакако ПСЖ. Наравно, под условом да не потроше огроман новац за Роналда.

Свеци желе нападача врхунске класе, а изгледа да је пропао договорен трансфер Пјер-Емерика Обамејана па су се окренули другим решењима међу којима је и Белоти. Гризмање раније отпао, Лаказет би радије у иностранство, Мбапе хоће у Реал, па Белоти остаје као једна од ретких доступних мета. сада италијански медији пишу да је ПСЖ заиста заинтересован за популарног Певца.

Колико је реално?

ПСЖ ће вероватно чекати други део прелазног рока ако жели да купи Белотија јер није у страху од конкуренције. Тешко да ће неко искеширати огроман новац који Каиро тражи за своју златну коку.

Да су у Торину свесни највеће зараде у историји клуба, говори и то што на пијаци траже замене. Локални медији у Торину пишу да је Торо спремио понуду тешку 12.000.000 евра за немачког нападача Амина Јунуса који је минуле сезоне одушевио играма у дресу Копљаника. И чак успео да се избори за место на списку репрезентације Немачке.

Остаје да се види је ли Торинова понуда довољна и колико ће Ајакс тражити пара за свој нови бисер...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар