Ko može da plati 100.000.000 evra za Belotija?!

Pa PSŽ! Torino traži zamenu. . . ! Fudbalsko tržište se ovog leta vrti oko nekoliko imena, a Andrea Beloti je jedno od najvažnijih.

Fudbal 22.06.2017 | 08:45
Ko može da plati 100.000.000 evra za Belotija?!
Posle fenomenalne sezone u Torinu, italijanski napadač je postao želja mnogih većih i bogatijih klubova. Mančester Junajted je bio zainteresovan ali sada ima druge mete poput Morate ili Ronalda. Milan se pominjao, ali im je preskupo 100.000.000 evra. Pominjao se i Arsenal, ali i Venger traži jeftinija varijante poput Lakazeta. Poslednji klub koji je stao na listu zainteresovanih je Pari Sen Žermen.

Posle potpisivanja novog ugovora sa Torinom, Belotiju je zakačena otkupna kaluzula od 100.000.000 evra koja važi samo za klubove van Italije. I retko koji klub može to da plati. Među tim retkima je svakako PSŽ. Naravno, pod uslovom da ne potroše ogroman novac za Ronalda.

Sveci žele napadača vrhunske klase, a izgleda da je propao dogovoren transfer Pjer-Emerika Obamejana pa su se okrenuli drugim rešenjima među kojima je i Beloti. Grizmanje ranije otpao, Lakazet bi radije u inostranstvo, Mbape hoće u Real, pa Beloti ostaje kao jedna od retkih dostupnih meta. sada italijanski mediji pišu da je PSŽ zaista zainteresovan za popularnog Pevca.

Koliko je realno?

PSŽ će verovatno čekati drugi deo prelaznog roka ako želi da kupi Belotija jer nije u strahu od konkurencije. Teško da će neko iskeširati ogroman novac koji Kairo traži za svoju zlatnu koku.

Da su u Torinu svesni najveće zarade u istoriji kluba, govori i to što na pijaci traže zamene. Lokalni mediji u Torinu pišu da je Toro spremio ponudu tešku 12.000.000 evra za nemačkog napadača Amina Junusa koji je minule sezone oduševio igrama u dresu Kopljanika. I čak uspeo da se izbori za mesto na spisku reprezentacije Nemačke.

Ostaje da se vidi je li Torinova ponuda dovoljna i koliko će Ajaks tražiti para za svoj novi biser...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar