Партизану нуде штопера: "Бољег Србина неће наћи"!

Штопер Борислав Јовановић, који је "име" стекао у Грчкој, понуђен црно-белима. "Бољег штопера Србина неће наћи ни у нашој земљи, а ни у иностранству", поручује менаџер овог фудбалера.

Фудбал 20.06.2017 | 12:15
Партизану нуде штопера: "Бољег Србина неће наћи"!
Из Партизана је порука јасна - довешће појачање на позицији штопера уколико се "појави опција" на тржишту, сагласни су спортски директор Ивица Илиев и тренер Мирослав Ђукић.

Место централног дефанзивца остало је једино упражњено пошто је клуб напустио Никола Миленковић, па остаје да се види да ли ће убудуће поред Бојана Остојића стајати придошлица, или ће то бити фудбалер из постојећег играчког кадра - Лазар Ћирковић.

Штопер који је прошле године одиграо само 90 минута намеће се на овим припремама, а Мирослав Ђукић је био задовољан након што га је први пут видео у мечу против Зете.

Међутим, Ћирковић би могао да добије конкуренцију у виду Борислава Јовановића (31).

Ради се о искусном дефанзивцу који је име стекао у Грчкој и коме је овог лета истекао уговор са грчком Ларисом, након што је одбио да продужи сарадњу са овим клубом. Претходно је овај високи момак из Сремске Митровице наступао за Срем, Инђију и Ергоцелис.

Према речима његовог менаџера Борислава Цвијановића он је понуђен Партизану.

"Они имају већ неког играча као првог пика, али ако то не заврше - онда можда доводе Јовановића. Бољег штопера Србина неће наћи ни у нашој земљи, а ни у иностранству. Можда веће име, можда и скупљег, али бољег штопера који има и феноменалну технику - неће наћи", казао је менаџер Цвијановић.

Он је додао и да постоје опције да овај фудбалер заврши у Штутгарту или у једном турском клубу, а напомиње да је у два клуба у Грчкој био и капитен.

Јовановић је прошле сезоне у шампионату Грчке одиграо 16 утакмица и дао један гол.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар