Partizanu nude štopera: "Boljeg Srbina neće naći"!

Štoper Borislav Jovanović, koji je "ime" stekao u Grčkoj, ponuđen crno-belima. "Boljeg štopera Srbina neće naći ni u našoj zemlji, a ni u inostranstvu", poručuje menadžer ovog fudbalera.

Fudbal 20.06.2017 | 12:15
Partizanu nude štopera: "Boljeg Srbina neće naći"!
Iz Partizana je poruka jasna - dovešće pojačanje na poziciji štopera ukoliko se "pojavi opcija" na tržištu, saglasni su sportski direktor Ivica Iliev i trener Miroslav Đukić.

Mesto centralnog defanzivca ostalo je jedino upražnjeno pošto je klub napustio Nikola Milenković, pa ostaje da se vidi da li će ubuduće pored Bojana Ostojića stajati pridošlica, ili će to biti fudbaler iz postojećeg igračkog kadra - Lazar Ćirković.

Štoper koji je prošle godine odigrao samo 90 minuta nameće se na ovim pripremama, a Miroslav Đukić je bio zadovoljan nakon što ga je prvi put video u meču protiv Zete.

Međutim, Ćirković bi mogao da dobije konkurenciju u vidu Borislava Jovanovića (31).

Radi se o iskusnom defanzivcu koji je ime stekao u Grčkoj i kome je ovog leta istekao ugovor sa grčkom Larisom, nakon što je odbio da produži saradnju sa ovim klubom. Prethodno je ovaj visoki momak iz Sremske Mitrovice nastupao za Srem, Inđiju i Ergocelis.

Prema rečima njegovog menadžera Borislava Cvijanovića on je ponuđen Partizanu.

"Oni imaju već nekog igrača kao prvog pika, ali ako to ne završe - onda možda dovode Jovanovića. Boljeg štopera Srbina neće naći ni u našoj zemlji, a ni u inostranstvu. Možda veće ime, možda i skupljeg, ali boljeg štopera koji ima i fenomenalnu tehniku - neće naći", kazao je menadžer Cvijanović.

On je dodao i da postoje opcije da ovaj fudbaler završi u Štutgartu ili u jednom turskom klubu, a napominje da je u dva kluba u Grčkoj bio i kapiten.

Jovanović je prošle sezone u šampionatu Grčke odigrao 16 utakmica i dao jedan gol.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar