ЛШ - Слишковић: Можемо да парирамо Марибору!

Тренер Зрињског Блаж Слишковић задовољан је резултатом жријеба квалификација за пласман у Лигу шампиона, који је његовом тиму додијелио словеначки Марибор.  Захович: Зрињски? Нећемо допустити изненађење! Спортски директор Марибора Златко Захович дјелимично задовољан резултатом жријеба у квалификацијама за Лигу шампиона, који је словеначком тиму додијелио шампиона Босне и Херцеговине.

Фудбал 19.06.2017 | 19:15
ЛШ - Слишковић: Можемо да парирамо Марибору!
Жријебом у Ниону, "племићи" су извукли Марибор, који их је прије три сезоне елиминисао из елитног европског такмичења.

С обзиром да је претходним "резањем" могао да извуче шкотски Селтик, пољску Легију, Малме из Шведске, Марибор, Легију из Варшаве, норвешки Розенборг и Хафнафјордур из Исланда односно да је био неповлаштен у жријебу, стратег Мостараца Блаж Слишковић је задовољан добијеним противником.

"Добили смо што смо прижељкивали. Марибор је квалитетан ривал и противник с којим се Зрињски већ сусретао у претколима. Зрињски се показао као један тим који може парирати Марибору", рекао је Слишковић, а пренијели федерални медији.

Према његовим ријечима, покушаће скупити што више информација о њиховој екипи и што боље се упознати с квалитетима Марибора. "Припремићемо се тако да идемо одиграти равноправно".

Популарни Бака се дотакао и припрема његове екипе на Купресу и изразио наду да ће бити довољно времена да уигра најбољи тим за предстојеће утакмице.

"Тек смо три или четири дана на припремама. Има неколико младих играча који су се одлично уклопили, изненађујуће позитивно. Тек смо на почетку, па ћемо кроз наредних петнаестак дана искристализовати 18 до 20 играча јер нас је 27 или 28 сада. Вјерујем да ће млади знати искористити прилику јер морамо подмладити екипу и вјерујем да ће то бити на завидном квалитету".

Захович: Зрињски? Нећемо допустити изненађење! Спортски директор Марибора Златко Захович дјелимично задовољан резултатом жријеба у квалификацијама за Лигу шампиона, који је словеначком тиму додијелио шампиона Босне и Херцеговине.

Стратег "племића" Блаж Слишковић је и прижељкивао Словенце јер сматра да им Зрињски може парирати на терену, док је Захович нешто скептичнији, али увјерен у пролаз свог тима.

"Тежак противник, представници из бивше Југославије увијек у својим екипама имају велике играче. Ипак, носимо лијепе успомене од прије три сезоне у сваком смислу и радујемо се унапријед што ћемо поново видјети своје спортске пријатеље. Од 2014. године Зрињски је наш пријатељски клуб с којим одржавамо џентлменске односе. Њихови навијачи знају да направе праву фудбалску атмосферу и вјерујем да ће бити добра утакмица у Мостару. Поштујемо противника, али терен је нешто друго. Учинићемо све да се добро припремимо и нећемо допустити изненађење", рекао је некадашњи фудбалер Партизана.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар