Филип потрошио позамашну суму

Док је Александра промовисала нови албум, њен дечко је искеширао позамашну суму новца слушајући хитове.

Забава 19.06.2017 | 08:48
Филип потрошио позамашну суму
Иако су певачица Александра Пријовић и пасторак Лепе Брене Филип Живојиновић тек нешто више од годину дана у љубавној вези, он не жали пара када се ради о његовој девојци.

Како сазнаје „Ало!”, Филип је на наступу своје драге на једном београдском сплаву потрошио преко 250.000 динара.

Како сазнајемо, Живојиновић није скидао поглед са Александре, али није ни испуштао чашицу са алкохолом из руку, којом је стално наздрављао са пријатељима који су дошли са њима на Пријин наступ.



- Филип је за Александрин наступ резервисао пет сепареа на престоничком сплаву. Желео је да доведе све своје блиске пријатеље како би заједно уживали у наступу његове драге девојке. С обзиром на то да је ово први Александрин наступ након што је објавила албум, решили су да на прави начин прославе њен првенац - открива извор за „Ало!”.



- Њих двоје су на сплав дошли расположени и насмејани, а друштво им је правио велики број пријатеља. Након што су се сместили у један од сепареа, могли су да се опусте и пред свима размењују нежности. Када је емотивни моменат прошао, Филип је наручио неколико флаша вотке и вискија, а Александра је изашла на бину и поздравила публику. Тада је журка почела, како на бини, тако и ван ње - каже извор који се нашао на лицу места.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар