Filip potrošio pozamašnu sumu

Dok je Aleksandra promovisala novi album, njen dečko je iskeširao pozamašnu sumu novca slušajući hitove.

Zabava 19.06.2017 | 08:48
Filip potrošio pozamašnu sumu
Iako su pevačica Aleksandra Prijović i pastorak Lepe Brene Filip Živojinović tek nešto više od godinu dana u ljubavnoj vezi, on ne žali para kada se radi o njegovoj devojci.

Kako saznaje „Alo!”, Filip je na nastupu svoje drage na jednom beogradskom splavu potrošio preko 250.000 dinara.

Kako saznajemo, Živojinović nije skidao pogled sa Aleksandre, ali nije ni ispuštao čašicu sa alkoholom iz ruku, kojom je stalno nazdravljao sa prijateljima koji su došli sa njima na Prijin nastup.



- Filip je za Aleksandrin nastup rezervisao pet separea na prestoničkom splavu. Želeo je da dovede sve svoje bliske prijatelje kako bi zajedno uživali u nastupu njegove drage devojke. S obzirom na to da je ovo prvi Aleksandrin nastup nakon što je objavila album, rešili su da na pravi način proslave njen prvenac - otkriva izvor za „Alo!”.



- Njih dvoje su na splav došli raspoloženi i nasmejani, a društvo im je pravio veliki broj prijatelja. Nakon što su se smestili u jedan od separea, mogli su da se opuste i pred svima razmenjuju nežnosti. Kada je emotivni momenat prošao, Filip je naručio nekoliko flaša votke i viskija, a Aleksandra je izašla na binu i pozdravila publiku. Tada je žurka počela, kako na bini, tako i van nje - kaže izvor koji se našao na licu mesta.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar