Порука Марка Вератија: Не враћам се у Париз!

То се више не може контролисати! Италијански везиста јасно ставио до знања челницима ПСЖ-а где жели да настави каријеру.

Фудбал 21.06.2017 | 08:00
Порука Марка Вератија: Не враћам се у Париз!
Кад играч одлучи да иде, онда ту нема помоћи. Не помажу ни састанци, ни убеђивања, ни новац. А Марко Верати је, изгледа, преломио. Италијански репрезантативац јасно је ставио до знања челницима Пари Сен Жермена да је његова мисија на „Парку принчева“ завршена.

Мада има уговор до 2021, шансе да остане у Граду светлости опадају из сата у сат и чини се да Насер Ал Келаифи више нема адута да га задржи.

Поготово не после речи 24-годишњег везисте.

„Не враћам се у Париз. Пустите ме да испуним сан и да играм са Лионелом Месијем“, наводна је Вератијева порука руководиоцима ПСЖ-а, послата са одмара на Ибици.

Тамо се састао најпре са Лионелом Месијем, на вечери коју је уговорио Тијаго Мота, бивши везиста Барселоне, сада члан француског клуба (ето још једног повода да се посао заврши). Наводно је том приликом  Верати обећао Аргентинцима да ће учинити све да би прешао на „Ноу Камп“. То је један од два састанка на Ибици ових дана. Други, једнако важан, уприличен је између једног од Барсиних директора  Хавијера Бордаса и Вератијевогменаџера Доното ди Кампла. Ствар је јасна, играч хоће у Примеру.

Поготово што је Ди Кампли пре неколико дана одбио предлог новог уговора ПСЖ-а и став свог клијента јасно предочио новом спортском директору клуба из Париза, Антеру Енрикеу.

„Мислим да је Верати врхунски играч. Много би напредовао ако би отишао из ПСЖ-а. Савршено би се уклопио у Барселону, а и Ктаалонци би идеално погодовали њему. Био би то сјајан спој“, рекао је чувени капитен Милана, Паоло Малдини.

Барса је убедила Вератија, јер му је понудила да игра у врхунском тиму и плату од 10.000.000 евра по сезони. Што је за 2.500.000 више од садашњих 7.500.000 колико има у Паризу.

Тежи део посла је убедити руководство ПСЖ-а да га пусти. Наводно, Барселона је спремна да понуди округло 100.000.000 евра за обештећење. Парижани, засад, тврде да нема преговора и да исто тако нема шансе да пусте једног од својих најбољих фудбалера.

Опет, кад је играч незадовољан - то је крај.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар