Poruka Marka Veratija: Ne vraćam se u Pariz!

To se više ne može kontrolisati! Italijanski vezista jasno stavio do znanja čelnicima PSŽ-a gde želi da nastavi karijeru.

Fudbal 21.06.2017 | 08:00
Poruka Marka Veratija: Ne vraćam se u Pariz!
Kad igrač odluči da ide, onda tu nema pomoći. Ne pomažu ni sastanci, ni ubeđivanja, ni novac. A Marko Verati je, izgleda, prelomio. Italijanski reprezantativac jasno je stavio do znanja čelnicima Pari Sen Žermena da je njegova misija na „Parku prinčeva“ završena.

Mada ima ugovor do 2021, šanse da ostane u Gradu svetlosti opadaju iz sata u sat i čini se da Naser Al Kelaifi više nema aduta da ga zadrži.

Pogotovo ne posle reči 24-godišnjeg veziste.

„Ne vraćam se u Pariz. Pustite me da ispunim san i da igram sa Lionelom Mesijem“, navodna je Veratijeva poruka rukovodiocima PSŽ-a, poslata sa odmara na Ibici.

Tamo se sastao najpre sa Lionelom Mesijem, na večeri koju je ugovorio Tijago Mota, bivši vezista Barselone, sada član francuskog kluba (eto još jednog povoda da se posao završi). Navodno je tom prilikom  Verati obećao Argentincima da će učiniti sve da bi prešao na „Nou Kamp“. To je jedan od dva sastanka na Ibici ovih dana. Drugi, jednako važan, upriličen je između jednog od Barsinih direktora  Havijera Bordasa i Veratijevogmenadžera Donoto di Kampla. Stvar je jasna, igrač hoće u Primeru.

Pogotovo što je Di Kampli pre nekoliko dana odbio predlog novog ugovora PSŽ-a i stav svog klijenta jasno predočio novom sportskom direktoru kluba iz Pariza, Anteru Enrikeu.

„Mislim da je Verati vrhunski igrač. Mnogo bi napredovao ako bi otišao iz PSŽ-a. Savršeno bi se uklopio u Barselonu, a i Ktaalonci bi idealno pogodovali njemu. Bio bi to sjajan spoj“, rekao je čuveni kapiten Milana, Paolo Maldini.

Barsa je ubedila Veratija, jer mu je ponudila da igra u vrhunskom timu i platu od 10.000.000 evra po sezoni. Što je za 2.500.000 više od sadašnjih 7.500.000 koliko ima u Parizu.

Teži deo posla je ubediti rukovodstvo PSŽ-a da ga pusti. Navodno, Barselona je spremna da ponudi okruglo 100.000.000 evra za obeštećenje. Parižani, zasad, tvrde da nema pregovora i da isto tako nema šanse da puste jednog od svojih najboljih fudbalera.

Opet, kad je igrač nezadovoljan - to je kraj.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar