Над Трампом се надвио облак

Амерички предсједник Доналд Трамп није имао много добрих недјеља од када је постао 45. предсједник САД.  Међутим, ово је његова најгора, пише ЦНН.

Свијет 18.06.2017 | 17:51
Над Трампом се надвио облак
Ово је недјеља, како се наводи, у којој је истрага о руској умјешаности у предсједничке изборе 2016. године дошла до Овалне собе, а и самог Трампа.

“Вашингтон пост” је у сриједу објавио да истрагу против Доналда Трампа води специјални савјетник Боб Милер због могућности да је Трамп ометао правду када је отпустио директора ФБИ Џејмса Комија.

Трамп је на неки начин ту причу и потврдио.

“Истрагу против мене због отпуштања директора ФБИ води човјек који ми је рекао да га отпустим. Лов на вјештице”, написао је Трамп.

ЦНН наводи да је Трампов став око саме истраге све гори и гори. Од четвртка ујутру до петка ујутру објавио је низ твитова у којима је исказао своју фрустрираност.

Говорио је да “прича о Русима нема никаквог доказа”, а онда се и питао зашто се не води истрага против Хилари Клинтон која је такође сарађивала са Русијом.

Проблем за Трампа је, како пише ЦНН, тај што ће Милерова истрага потрајати.

Облак који се ових мјесеци надвијао над Трампом је ове недјеље постао већи и тамнији. А напољу је без кишобрана, наводи ЦНН.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

@&@

18.06.2017 18:51

Ни за, ни против Трампа. Била изборна утакмица, побједио ко побједио о готово. Крај истраге је релевантан. Уопсте, свак мозе водити истрагу против свакога, али то није битно, битне су цињенице и докази. Ово цисто правно. То се до сада у Америци није десавало!!!

ОДГОВОРИТЕ