Nad Trampom se nadvio oblak

Američki predsjednik Donald Tramp nije imao mnogo dobrih nedjelja od kada je postao 45. predsjednik SAD.  Međutim, ovo je njegova najgora, piše CNN.

Svijet 18.06.2017 | 17:51
Nad Trampom se nadvio oblak
Ovo je nedjelja, kako se navodi, u kojoj je istraga o ruskoj umješanosti u predsjedničke izbore 2016. godine došla do Ovalne sobe, a i samog Trampa.

“Vašington post” je u srijedu objavio da istragu protiv Donalda Trampa vodi specijalni savjetnik Bob Miler zbog mogućnosti da je Tramp ometao pravdu kada je otpustio direktora FBI Džejmsa Komija.

Tramp je na neki način tu priču i potvrdio.

“Istragu protiv mene zbog otpuštanja direktora FBI vodi čovjek koji mi je rekao da ga otpustim. Lov na vještice”, napisao je Tramp.

CNN navodi da je Trampov stav oko same istrage sve gori i gori. Od četvrtka ujutru do petka ujutru objavio je niz tvitova u kojima je iskazao svoju frustriranost.

Govorio je da “priča o Rusima nema nikakvog dokaza”, a onda se i pitao zašto se ne vodi istraga protiv Hilari Klinton koja je takođe sarađivala sa Rusijom.

Problem za Trampa je, kako piše CNN, taj što će Milerova istraga potrajati.

Oblak koji se ovih mjeseci nadvijao nad Trampom je ove nedjelje postao veći i tamniji. A napolju je bez kišobrana, navodi CNN.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

@&@

18.06.2017 20:51

Ni za, ni protiv Trampa. Bila izborna utakmica, pobjedio ko pobjedio o gotovo. Kraj istrage je relevantan. Uopste, svak moze voditi istragu protiv svakoga, ali to nije bitno, bitne su cinjenice i dokazi. Ovo cisto pravno. To se do sada u Americi nije desavalo!!!

ODGOVORITE