Роналдо + Мората = Де Хеа + 205.000.000!

ПСЖ нуди живу лову!

Фудбал 20.06.2017 | 21:00
Роналдо + Мората = Де Хеа + 205.000.000!
Мадрид у паници, трећи дан. Изазвало ју је сазнање да је Кристијано Роналдо љут на Реал и шпанске пореске органе због чега жели да напусти Краљевски клуб. Шампион Европе ће покушати да потпише примирје. Пари Сен Жермен и Манчестер јунајтед ће покушати да му отму званично најбољег фудбалера планете за прошлу, а вероватно и ову годину.

Зна се да су, уз Кинезе, то два једина клуба која финансијски могу да издрже Роналдовтерет, а данас се у медијима стидљиво појављују и први наговештаји колико далеко би и једни и други били спремни да иду.

Прво да подсетимо, мадридски листови писали су да ће Реал, ако до растанка уопште дође, тражити 200.000.000 евра, али и да ће бити спреман да цену спусти до 180.000.000 евра.

Пари Сен Жермен сматра да је и то много, па пушта пробни балон са сумом од 140.000.000 евра. Добра полазна основа за наставак преговора, али сигурно недовољно новца.

Са друге стране, Манчестер јунајтед је много издашнији и нуди чак 205.000.000 евра. И подиже улог Давидом де Хеом! Али заузврат тражи Алвара Морату.

Дакле: 205.000.000 + Де Хеа = Роналдо + Мората. Јунајтедова једначина. А знамо сви колико већ дуго Флорентино Перез покушава да у Мадрид доведе Де Хеу. Знамо и коликоМурињо цени Морату.

Али знамо и да Зинедин Зидан најрадије не би ништа мењао. Мадридска Марка пише да је Реалов шеф струке телефоном већ позвао Роналда да се распита о чему се ради. Наводно, поручио му је да је потребан Краљевском клубу, али и да би најгора варијанта за све била да Роналдо остане на стадиону "Сантјаго Бернабеу" ако му се - не остаје.

Звао је и Серхио Рамос. Детаљи тог разговора се не износе.

Најбитнији ће се уосталом одржати кад се Роналдо врати са Купа конфедерација. Тада ће сести за сто са Флорентином Перезом. Тада ће се одлучивати.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар