Ronaldo + Morata = De Hea + 205.000.000!

PSŽ nudi živu lovu!

Fudbal 20.06.2017 | 21:00
Ronaldo + Morata = De Hea + 205.000.000!
Madrid u panici, treći dan. Izazvalo ju je saznanje da je Kristijano Ronaldo ljut na Real i španske poreske organe zbog čega želi da napusti Kraljevski klub. Šampion Evrope će pokušati da potpiše primirje. Pari Sen Žermen i Mančester junajted će pokušati da mu otmu zvanično najboljeg fudbalera planete za prošlu, a verovatno i ovu godinu.

Zna se da su, uz Kineze, to dva jedina kluba koja finansijski mogu da izdrže Ronaldovteret, a danas se u medijima stidljivo pojavljuju i prvi nagoveštaji koliko daleko bi i jedni i drugi bili spremni da idu.

Prvo da podsetimo, madridski listovi pisali su da će Real, ako do rastanka uopšte dođe, tražiti 200.000.000 evra, ali i da će biti spreman da cenu spusti do 180.000.000 evra.

Pari Sen Žermen smatra da je i to mnogo, pa pušta probni balon sa sumom od 140.000.000 evra. Dobra polazna osnova za nastavak pregovora, ali sigurno nedovoljno novca.

Sa druge strane, Mančester junajted je mnogo izdašniji i nudi čak 205.000.000 evra. I podiže ulog Davidom de Heom! Ali zauzvrat traži Alvara Moratu.

Dakle: 205.000.000 + De Hea = Ronaldo + Morata. Junajtedova jednačina. A znamo svi koliko već dugo Florentino Perez pokušava da u Madrid dovede De Heu. Znamo i kolikoMurinjo ceni Moratu.

Ali znamo i da Zinedin Zidan najradije ne bi ništa menjao. Madridska Marka piše da je Realov šef struke telefonom već pozvao Ronalda da se raspita o čemu se radi. Navodno, poručio mu je da je potreban Kraljevskom klubu, ali i da bi najgora varijanta za sve bila da Ronaldo ostane na stadionu "Santjago Bernabeu" ako mu se - ne ostaje.

Zvao je i Serhio Ramos. Detalji tog razgovora se ne iznose.

Najbitniji će se uostalom održati kad se Ronaldo vrati sa Kupa konfederacija. Tada će sesti za sto sa Florentinom Perezom. Tada će se odlučivati.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar