Алекс Сандро је незадовољан и хоће у Челси!

Чак је поднео и захтев да буде стављен на трансфер листу?!

Фудбал 20.06.2017 | 19:00
Алекс Сандро је незадовољан и хоће у Челси!
Јесте случај Ђанлуиђија Донаруме и даље неприкосновена спортска тема у Италији, али ни дешавања у Јувентусу, логично, нису далеко од шокантних дешавања повезаних са најталентованијим младим голманом данашњице. 

Прво је из Торина стигла информација да је Дани Алвес практично пред вратима Манчестер Ситија, а само неколико часова касније одјекнуло је и да је Алекс Сандро незадовољан тиме што Јувентус није пристао да га пусти у Челси! 

Чизмом кружи прича да је Сандро озбиљно љут на управу, а посебно првог оперативцаБепеа Мароту, због тога што је глатко одбио Челсијевих 60.000.000 евра, што је недавно и сам признао у разговору са италијанским медијима. 

Мада је сама вест о Челсијевом интересовању за Сандра и обештећењу од 60.000.000 евра на први поглед деловала потпуно нереално, Роман Абрамович је лично био укључен у причу око трансфера бразилског универзалца по левом боку.

Челси је, наиме, Сандру понудио страшне услове - уговор на пет година и плату од 5.000.000 евра, што је за 2.200.000 евра више од онога што зарађује сада у Јувентусу. Старој дами ишло би чак 34.000.000 евра више од новца који је у августу 2015. године плаћено Порту. 

Због садашњег развоја ситуације у Јувентусу су, наводно, почели да траже потенцијална решења. На самом врху листе жеља су Миланов Матија Де Шиљо и Монаков Бењамин Менди. Додуше, Милан није вољан да пусти Де Шиља, док Монако тражи 40.000.000 евра, што је ван Даминих могућности, с обзиром на текућа дуговања и Финансијски фер-плеј.

Још једна опција је и Ницин Бразилац Далберт, кога такође жели Интер, такође је у оптицају иВендел из Бајера, чија је вредност процењена на 13.000.000 евра. 

Шта се то дешава у Торину?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар