Aleks Sandro je nezadovoljan i hoće u Čelsi!

Čak je podneo i zahtev da bude stavljen na transfer listu?!

Fudbal 20.06.2017 | 19:00
Aleks Sandro je nezadovoljan i hoće u Čelsi!
Jeste slučaj Đanluiđija Donarume i dalje neprikosnovena sportska tema u Italiji, ali ni dešavanja u Juventusu, logično, nisu daleko od šokantnih dešavanja povezanih sa najtalentovanijim mladim golmanom današnjice. 

Prvo je iz Torina stigla informacija da je Dani Alves praktično pred vratima Mančester Sitija, a samo nekoliko časova kasnije odjeknulo je i da je Aleks Sandro nezadovoljan time što Juventus nije pristao da ga pusti u Čelsi! 

Čizmom kruži priča da je Sandro ozbiljno ljut na upravu, a posebno prvog operativcaBepea Marotu, zbog toga što je glatko odbio Čelsijevih 60.000.000 evra, što je nedavno i sam priznao u razgovoru sa italijanskim medijima. 

Mada je sama vest o Čelsijevom interesovanju za Sandra i obeštećenju od 60.000.000 evra na prvi pogled delovala potpuno nerealno, Roman Abramovič je lično bio uključen u priču oko transfera brazilskog univerzalca po levom boku.

Čelsi je, naime, Sandru ponudio strašne uslove - ugovor na pet godina i platu od 5.000.000 evra, što je za 2.200.000 evra više od onoga što zarađuje sada u Juventusu. Staroj dami išlo bi čak 34.000.000 evra više od novca koji je u avgustu 2015. godine plaćeno Portu. 

Zbog sadašnjeg razvoja situacije u Juventusu su, navodno, počeli da traže potencijalna rešenja. Na samom vrhu liste želja su Milanov Matija De Šiljo i Monakov Benjamin Mendi. Doduše, Milan nije voljan da pusti De Šilja, dok Monako traži 40.000.000 evra, što je van Daminih mogućnosti, s obzirom na tekuća dugovanja i Finansijski fer-plej.

Još jedna opcija je i Nicin Brazilac Dalbert, koga takođe želi Inter, takođe je u opticaju iVendel iz Bajera, čija je vrednost procenjena na 13.000.000 evra. 

Šta se to dešava u Torinu?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar