Флорентино Перез и Кристијано Роналдо - очи у очи!

Реал неће да дозволи да га било ко уцењује! Све ће бити решено после Купа Конфедерација, одлазак Португалца известан.

Фудбал 20.06.2017 | 22:30
Флорентино Перез и Кристијано Роналдо - очи у очи!
Кристијано Роналдо је рекао своје и жели да напусти Реал Мадрид, чиме је покренуо праву фудбалску лавину на тржишту и изазвао општу панику у целој Европи. 

Манчестер јунајтед и Пари Сен Жермен већ су активирали све расположиве снаге како би кренуле у реализацију највећег трансфера у историји фудбала и запале планету послом који ће превазићи све границе реалног. 

Али, и даље се први пита Реал Мадрид. Реномирани мадридски дневни лист Марка, иначе приклоњен Реалу и добро обавештено о свим дешавањима у клубу, пише да је Кристијано Роналдо својим понашањем озбиљно разочарао водеће људе владајућег европског шампиона и да су од њега очекивали више професионалности у целој ситуацији. Такође, у тексту се наводи да је Роналдо поново разочарао Реал својим понашањем, подсећајући да ово није први пут да изражава жељу да оде. 

Подсетимо, откако је португалска А Бола објавила информацију да је Роналду „пукао филм“ због третмана који има у Шпанији после оптужби да за утају пореза (преко 15.000.000 евра), са више страна стигла је потврда да је Португалац мишљења да га клуб није заштитио на прави начин и да Реал није стао у његову одбрану.

Цела прича сада добија ново поглавље - Флорентино Перез жели разговор са Роналдом, очи у очи. То ће се, ипак, десити тек када се заврши Куп Конфедерација, на којем званично најбољи фудбалер планете наступа у дресу Португалије. Перез је, истиче се, свестан да не може да задржи Роналда ако он нема вољу да остане. Али, у клубу немају намеру тек тако да се предају. Перез ће од Роналда тражити да му у лице каже тачне разлоге његове жеље да оде и тек ако не буду успели да пронађу заједнички језик у покушају да се изглади ситуација, Реал ће тек онда пустити свог најбољег играча да оде. 

Оно што, наводно, Перез жели, јесте да постави сопствене услове, време када ће Роналдобити продат и за новац који Реал одреди. Тачније, клуб се неће повиновати жељи играча, да трансфер мора да буде реализован по сваку цену. Реал неће дозволити да га уцењује било ко, па ни Кристијано Роналдо, наводи се у тексту. 

Пари Сен Жермен и Манчестер јунајтед сада су на чекању, а цео посао би требало да износи преко 200.000.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар