Florentino Perez i Kristijano Ronaldo - oči u oči!

Real neće da dozvoli da ga bilo ko ucenjuje! Sve će biti rešeno posle Kupa Konfederacija, odlazak Portugalca izvestan.

Fudbal 20.06.2017 | 22:30
Florentino Perez i Kristijano Ronaldo - oči u oči!
Kristijano Ronaldo je rekao svoje i želi da napusti Real Madrid, čime je pokrenuo pravu fudbalsku lavinu na tržištu i izazvao opštu paniku u celoj Evropi. 

Mančester junajted i Pari Sen Žermen već su aktivirali sve raspoložive snage kako bi krenule u realizaciju najvećeg transfera u istoriji fudbala i zapale planetu poslom koji će prevazići sve granice realnog. 

Ali, i dalje se prvi pita Real Madrid. Renomirani madridski dnevni list Marka, inače priklonjen Realu i dobro obavešteno o svim dešavanjima u klubu, piše da je Kristijano Ronaldo svojim ponašanjem ozbiljno razočarao vodeće ljude vladajućeg evropskog šampiona i da su od njega očekivali više profesionalnosti u celoj situaciji. Takođe, u tekstu se navodi da je Ronaldo ponovo razočarao Real svojim ponašanjem, podsećajući da ovo nije prvi put da izražava želju da ode. 

Podsetimo, otkako je portugalska A Bola objavila informaciju da je Ronaldu „pukao film“ zbog tretmana koji ima u Španiji posle optužbi da za utaju poreza (preko 15.000.000 evra), sa više strana stigla je potvrda da je Portugalac mišljenja da ga klub nije zaštitio na pravi način i da Real nije stao u njegovu odbranu.

Cela priča sada dobija novo poglavlje - Florentino Perez želi razgovor sa Ronaldom, oči u oči. To će se, ipak, desiti tek kada se završi Kup Konfederacija, na kojem zvanično najbolji fudbaler planete nastupa u dresu Portugalije. Perez je, ističe se, svestan da ne može da zadrži Ronalda ako on nema volju da ostane. Ali, u klubu nemaju nameru tek tako da se predaju. Perez će od Ronalda tražiti da mu u lice kaže tačne razloge njegove želje da ode i tek ako ne budu uspeli da pronađu zajednički jezik u pokušaju da se izgladi situacija, Real će tek onda pustiti svog najboljeg igrača da ode. 

Ono što, navodno, Perez želi, jeste da postavi sopstvene uslove, vreme kada će Ronaldobiti prodat i za novac koji Real odredi. Tačnije, klub se neće povinovati želji igrača, da transfer mora da bude realizovan po svaku cenu. Real neće dozvoliti da ga ucenjuje bilo ko, pa ni Kristijano Ronaldo, navodi se u tekstu. 

Pari Sen Žermen i Mančester junajted sada su na čekanju, a ceo posao bi trebalo da iznosi preko 200.000.000 evra. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar