Игуаин се излануо, па направио хаос!

Дани, било је уживање играти с тобом! Аргентинац зна нешто што нико други не?

Фудбал 18.06.2017 | 16:30
Игуаин се излануо, па направио хаос!
Заталасале су се мирне воде у Торину информацијом да је Дани Алвес уценио Јувентус и да тражи продужење уговора до 2019. године, али је убрзо искочио Бепе Марота са уверењем да ће све бити решено ускоро. 

Међутим, Гонзало Игуаин је својим испадом запалио фудбалску Европу и бацио све у велику недоумицу - шта се то дешава са Данијем Алвесом.

Како јављају сви угледни италијански медији, Игуаин је данас на друштвене мреже поставио емотивну опроштајну поруку у којој се практично опростио од Бразилца, што је многе изненадило.

"Дани, било је јако велико задовољство да играмо заједно. Желим ти све најбоље и надам се да ћемо у будућности провести још времена заједно. Ћао,
Геније", изјавио је Аргентинац у видео поруци, коју је само неколико тренутака касније обрисао. 

Ипак, једна од чари модерних технологија је таква да се чак и обрисани материјали могу вратити назад, па се видео и даље „врти“ друштвеним мрежама. 

Дани Алвес је од Јувентус тражио уговор до јуна 2019. године, а Марота му је наводно испунио жељу и у недавним разговорима на сто ставио папир са траженим датумом, с тим да је плата остала 4.000.000 евра, плус бонуси на конто остварених успеха. 

У међувремену се појавила и информација да је Челси кренуо акцију довођења Данија Алвеса, али је цела прича остала само на спекулацијама. 

Зато Игуаинова објава оставља велику недоумицу - да ли Алвес иде у пензију или се сели у неки други клуб?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар