Iguain se izlanuo, pa napravio haos!

Dani, bilo je uživanje igrati s tobom! Argentinac zna nešto što niko drugi ne?

Fudbal 18.06.2017 | 16:30
Iguain se izlanuo, pa napravio haos!
Zatalasale su se mirne vode u Torinu informacijom da je Dani Alves ucenio Juventus i da traži produženje ugovora do 2019. godine, ali je ubrzo iskočio Bepe Marota sa uverenjem da će sve biti rešeno uskoro. 

Međutim, Gonzalo Iguain je svojim ispadom zapalio fudbalsku Evropu i bacio sve u veliku nedoumicu - šta se to dešava sa Danijem Alvesom.

Kako javljaju svi ugledni italijanski mediji, Iguain je danas na društvene mreže postavio emotivnu oproštajnu poruku u kojoj se praktično oprostio od Brazilca, što je mnoge iznenadilo.

"Dani, bilo je jako veliko zadovoljstvo da igramo zajedno. Želim ti sve najbolje i nadam se da ćemo u budućnosti provesti još vremena zajedno. Ćao,
Genije", izjavio je Argentinac u video poruci, koju je samo nekoliko trenutaka kasnije obrisao. 

Ipak, jedna od čari modernih tehnologija je takva da se čak i obrisani materijali mogu vratiti nazad, pa se video i dalje „vrti“ društvenim mrežama. 

Dani Alves je od Juventus tražio ugovor do juna 2019. godine, a Marota mu je navodno ispunio želju i u nedavnim razgovorima na sto stavio papir sa traženim datumom, s tim da je plata ostala 4.000.000 evra, plus bonusi na konto ostvarenih uspeha. 

U međuvremenu se pojavila i informacija da je Čelsi krenuo akciju dovođenja Danija Alvesa, ali je cela priča ostala samo na spekulacijama. 

Zato Iguainova objava ostavlja veliku nedoumicu - da li Alves ide u penziju ili se seli u neki drugi klub?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar