Контеу се лоше пише, Челси у контакту са Енрикеом!

Смена човека који је Челсију донео титулу није страна Роману Абрамовичу. Изгледа да се нешто заиста догађа на "Стамфорд бриџу".

Фудбал 18.06.2017 | 17:30
Контеу се лоше пише, Челси у контакту са Енрикеом!
О проблему који је изненада настао на релацији Роман Абрамович - Антонио Конте већ смо писали, а у међувремену са Острва нису стизали демантији "сукоба у рају", већ…

...име Контеовог наследника на клупи Челсија.

Луис Енрике преузеће шампиона Енглеске неочекивано већ овог лета уколико се испостави да је, пре свега, јаз између власника клуба и темпераментног менаџера заиста присутан, а потом и - ако се испостави да је непремостив.

Енглески "Тхе Телеграпх" објавио је сензационалну вест о томе да ће Енрике, који је са великим успехом водио Барселону током претходне три сезоне, бити без посла краће него што је и мислио, односно да би ускоро Абрамович могао да га позове у Лондон и понуди му назиглед зацементирано Контеово место.

Наизглед, јер је Конте у првој сезони у Премијер лиги, односно ван Италије, успео да освоји титулу првака и натера Абрамовича да му понуди нови, јачи уговор.

Али, у међувремену, могуће да су се догодили одређени проблеми на "Стамфорд бриџу" са којима су се, руку на срце, сусретали и Контеови претходници и који се, углавном, тичу самосталности Челсијевих менаџера у раду и одлучивању приликом трансфера.

То је на путу од 2004. до данас неретко доводило до неочекиваних разлаза између Абрамовича и не малог броја скупих менаџера, а као власник који је два пута отпуштао Жозеа Муриња, не би требало отписати могућност да руски олигарх уручи отказ и италијанском тренеру.

Поред Енрикеа, Абрамович у овом тренутку има на располагању још неколико слободних тренера, попут Томаса Тухела, а биће занимљиво видети шта би могле да буду Контеове опције у случају неповољног развоја ситуације у Лондону с обзиром на то га је Интер дуго чекао и на крају, када је истекао рок који је стављен пред Контеа, ангажовао Лућана Спалетија.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар