Прича: Трансфер - оно што се догоди када Рајола одлучи!

Екстравагантни фудбалски менаџер очас посла створио је услове за прерани одлазак Донаруме са "Сан Сира". Сада Милан мора што пре да га прода. Мора, да не би остао празних шака. . .

Фудбал 19.06.2017 | 16:00
Прича: Трансфер - оно што се догоди када Рајола одлучи!
Тако је то данас.

Фудбалски клуб Реал Мадрид спреман је да понуди 30 милиона евра за ангажовање италијанског играча Ђанлуиђија Донаруму пренели су данас италијански медији.

Постоји и друга верзија према којој су у Мадриду спремни да сачекају да италијанском вундеркинду истекне уговор са "росонерима" и потом га ангажују као слободног играча.

Углавном, ектравагантни менаџер Мино Рајола успео је очас посла да "направи терен" за прерани одлазак младог голмана са "Сан Сира", где су и даље у шоку после његове одлуке да не продужи уговор са клубом.

Донарума је одбио да продужи уговор с Миланом. Извршни директор Милана Марко Фасоне рекао је да није постигао договор с играчевим агентом Мином Рајолом, као и да ће клуб размотрити опцију да прода талентованог голмана пре истека актуелног уговора који је се завршава на лето 2018. године.

Према наводима италијанских медија, Реал је у "сталном контакту" са Рајолом и спреман је да "учини прве званичне кораке" у трци за 18-годишњим голманом.

Како преносе италијански медији, договор два клуба могао би брзо да се постигне пошто се и Милану, сада, жури да прода Донаруму. Милан захтева 40 милиона евра за 18-годишњег чувара мреже, па би два европска великана могла да се нађу на средини, посебно што гаје пријатељске односе.

Поред Реала (који је спремио плату од шест милиона евра по сезони за овог младића из Напуља), за Донаруму су наводно заинтересовани и Пари Сен Жермен, Манчестер јунајтед и Јувентус.

Донарума, којем је српски тренер Синиша Михајловић као 16-годишњаку пружио шансу у првом тиму Милана, одбио је нови уговор од "росонера" и плату од пет милиона евра годишње јер жели промену средине.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар