Priča: Transfer - ono što se dogodi kada Rajola odluči!

Ekstravagantni fudbalski menadžer očas posla stvorio je uslove za prerani odlazak Donarume sa "San Sira". Sada Milan mora što pre da ga proda. Mora, da ne bi ostao praznih šaka. . .

Fudbal 19.06.2017 | 16:00
Priča: Transfer - ono što se dogodi kada Rajola odluči!
Tako je to danas.

Fudbalski klub Real Madrid spreman je da ponudi 30 miliona evra za angažovanje italijanskog igrača Đanluiđija Donarumu preneli su danas italijanski mediji.

Postoji i druga verzija prema kojoj su u Madridu spremni da sačekaju da italijanskom vunderkindu istekne ugovor sa "rosonerima" i potom ga angažuju kao slobodnog igrača.

Uglavnom, ektravagantni menadžer Mino Rajola uspeo je očas posla da "napravi teren" za prerani odlazak mladog golmana sa "San Sira", gde su i dalje u šoku posle njegove odluke da ne produži ugovor sa klubom.

Donaruma je odbio da produži ugovor s Milanom. Izvršni direktor Milana Marko Fasone rekao je da nije postigao dogovor s igračevim agentom Minom Rajolom, kao i da će klub razmotriti opciju da proda talentovanog golmana pre isteka aktuelnog ugovora koji je se završava na leto 2018. godine.

Prema navodima italijanskih medija, Real je u "stalnom kontaktu" sa Rajolom i spreman je da "učini prve zvanične korake" u trci za 18-godišnjim golmanom.

Kako prenose italijanski mediji, dogovor dva kluba mogao bi brzo da se postigne pošto se i Milanu, sada, žuri da proda Donarumu. Milan zahteva 40 miliona evra za 18-godišnjeg čuvara mreže, pa bi dva evropska velikana mogla da se nađu na sredini, posebno što gaje prijateljske odnose.

Pored Reala (koji je spremio platu od šest miliona evra po sezoni za ovog mladića iz Napulja), za Donarumu su navodno zainteresovani i Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Juventus.

Donaruma, kojem je srpski trener Siniša Mihajlović kao 16-godišnjaku pružio šansu u prvom timu Milana, odbio je novi ugovor od "rosonera" i platu od pet miliona evra godišnje jer želi promenu sredine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar