Код Бијељине два лица погинула

Трагедија у Бијељини. Дјордје Бодо (34)и Зоран Трифковић (39) из Бијељине погинули су када је "Голф 4", у којем су се налазили, слетио у језеро, на локалитету сљункара у насељу Томбак, код предузећа “Бијељина-путеви”.

Република Српска 16.06.2017 | 18:42
Код Бијељине два лица погинула
Тренутак непажње био је кобан за Дјордја и Зорана, који су се возили макадамским путем. У драматичном покушају спасавања изгубили су битку, заувијек.

"Возач је највјероватније изгубио контролу над возилом и слетио у канал поред пута, а потом покушао маневрисати не би ли се спасили, али у томе нису успјели", рекао је БН ТВ дежурни тужилац Александар Радан.



Трагедија се догодила још у ноћи измедју сриједе и четвртка, око 02:40 часова, али су ауто рибари тек данас прије подне примијетили, када су и обавијестили полицију. Уз помоћ тешке механизације и бијељинских ронилаца, голф је са тијелима настрадалих извучен из воде око 14:00 часова.

Како БН ТВ сазнаје, на лицу мјеста пронадјене су лименке од пива. Дежурни тужилац Александар Радан потврдио је за БН ТВ да је наложио обдукцију, након чега ће се са сигурношћу знати да ли је алкохол кумовао несрећи.

Инаце, приликом обављања увидјаја, несрећни Бодо и Трифковић нису код себе имали лична документа. Подаци у мобилном телефону Дордја Боде били су први корак ка идентификацији.

Ни зелени "Голф 4" у којем су се утопили, није имао таблице и није царињен и регистрован. Током увидјаја у возилу је пронадјена саобраћајна дозвола Њемачке на име Зијадете Шиндрић.  Полиција је утврдила да је њен син који борави у Бијељини прије два до три дана продао "Голфа" једном од двојице настрадалих.

(БН телевизија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Геј=океј

16.06.2017 19:23

Да је цеста имала браник, данас би ова двојица пијаних глупана били живи! Мало би се изгребали, слупали кола и научили лекцију за убудуће. Битно је да Неђо чека да му деда Ердоган финансира брзу цесту од 800 милиона еура и то искључиво великоСРБском трасом. Фукара нема динара да постави знакове и тарабе на кривинама које сваки дан односе животе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голф Гти

17.06.2017 00:35

Како те није срамота да тако називас покојнике сировино сељацка да је неко од твојих најмилији био у возилу да ли би тако писао сељак један