Kod Bijeljine dva lica poginula

Tragedija u Bijeljini. Djordje Bodo (34)i Zoran Trifković (39) iz Bijeljine poginuli su kada je "Golf 4", u kojem su se nalazili, sletio u jezero, na lokalitetu sljunkara u naselju Tombak, kod preduzeća “Bijeljina-putevi”.

Republika Srpska 16.06.2017 | 18:42
Kod Bijeljine dva lica poginula
Trenutak nepažnje bio je koban za Djordja i Zorana, koji su se vozili makadamskim putem. U dramatičnom pokušaju spasavanja izgubili su bitku, zauvijek.

"Vozač je najvjerovatnije izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u kanal pored puta, a potom pokušao manevrisati ne bi li se spasili, ali u tome nisu uspjeli", rekao je BN TV dežurni tužilac Aleksandar Radan.



Tragedija se dogodila još u noći izmedju srijede i četvrtka, oko 02:40 časova, ali su auto ribari tek danas prije podne primijetili, kada su i obavijestili policiju. Uz pomoć teške mehanizacije i bijeljinskih ronilaca, golf je sa tijelima nastradalih izvučen iz vode oko 14:00 časova.

Kako BN TV saznaje, na licu mjesta pronadjene su limenke od piva. Dežurni tužilac Aleksandar Radan potvrdio je za BN TV da je naložio obdukciju, nakon čega će se sa sigurnošću znati da li je alkohol kumovao nesreći.

Inace, prilikom obavljanja uvidjaja, nesrećni Bodo i Trifković nisu kod sebe imali lična dokumenta. Podaci u mobilnom telefonu Dordja Bode bili su prvi korak ka identifikaciji.

Ni zeleni "Golf 4" u kojem su se utopili, nije imao tablice i nije carinjen i registrovan. Tokom uvidjaja u vozilu je pronadjena saobraćajna dozvola Njemačke na ime Zijadete Šindrić.  Policija je utvrdila da je njen sin koji boravi u Bijeljini prije dva do tri dana prodao "Golfa" jednom od dvojice nastradalih.

(BN televizija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gej=okej

16.06.2017 19:23

Da je cesta imala branik, danas bi ova dvojica pijanih glupana bili živi! Malo bi se izgrebali, slupali kola i naučili lekciju za ubuduće. Bitno je da Neđo čeka da mu deda Erdogan finansira brzu cestu od 800 miliona eura i to isključivo velikoSRBskom trasom. Fukara nema dinara da postavi znakove i tarabe na krivinama koje svaki dan odnose živote...

ODGOVORITE
Name

Golf Gti

17.06.2017 00:35

Kako te nije sramota da tako nazivas pokojnike sirovino seljacka da je neko od tvojih najmiliji bio u vozilu da li bi tako pisao seljak jedan