Чудо Серије А зове Марка Петковића!

Контакти су већ успостављени, а Кротоне поред њега има и још неколико опција за појачање на десном беку.

Фудбал 19.06.2017 | 10:00
Чудо Серије А зове Марка Петковића!
Доскорашњи десни бек Црвене звезде и некадашњи капитен младе репрезентације СрбијеМарко Петковић једна је од жеља италијанског прволигаша Кротонеа.

Екипа Давидеа Николе је прошле сезоне на практично чудесан начин обезбедила опстанак у Серији А, јер је на полусезони имала само девет бодова, а на крају чак 34.

Управа клуба ове сезоне жели да избегне такве компликације, па је кренула у стварање респектабилног тима, а једна од горућих позиција је место десног бека. Контакти су већ успостављени, а поред њега као опције за то место помињу Румун, Кристијан Манеа, који је прошле сезону завршио у Москрону, као позајмљени играч Аполона, и МаркоФараони, играч под уговором са Удинезеом.

Интересовање за сада већ бившег првотимца српског вицешампиона показао је шпански Алавес, па остаје да се види да ли ће Италијани бити бржи и конкретнији у преговорима.

Петковић је каријеру започео у ОФК Београду, а на стадион Рајко Митић је стигао у новембру 2013. године, као један од најталентованијих играча Суперлиге у том тренутку. Ипак, прошле сезоне је по општем мишљењу одиграо своју најбољу и најзрелију сезону у црвено-белом дресу, што би сада могао да крунише одласком у неку од најквалитетнијих лига Европе.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар