Čudo Serije A zove Marka Petkovića!

Kontakti su već uspostavljeni, a Krotone pored njega ima i još nekoliko opcija za pojačanje na desnom beku.

Fudbal 19.06.2017 | 10:00
Čudo Serije A zove Marka Petkovića!
Doskorašnji desni bek Crvene zvezde i nekadašnji kapiten mlade reprezentacije SrbijeMarko Petković jedna je od želja italijanskog prvoligaša Krotonea.

Ekipa Davidea Nikole je prošle sezone na praktično čudesan način obezbedila opstanak u Seriji A, jer je na polusezoni imala samo devet bodova, a na kraju čak 34.

Uprava kluba ove sezone želi da izbegne takve komplikacije, pa je krenula u stvaranje respektabilnog tima, a jedna od gorućih pozicija je mesto desnog beka. Kontakti su već uspostavljeni, a pored njega kao opcije za to mesto pominju Rumun, Kristijan Manea, koji je prošle sezonu završio u Moskronu, kao pozajmljeni igrač Apolona, i MarkoFaraoni, igrač pod ugovorom sa Udinezeom.

Interesovanje za sada već bivšeg prvotimca srpskog vicešampiona pokazao je španski Alaves, pa ostaje da se vidi da li će Italijani biti brži i konkretniji u pregovorima.

Petković je karijeru započeo u OFK Beogradu, a na stadion Rajko Mitić je stigao u novembru 2013. godine, kao jedan od najtalentovanijih igrača Superlige u tom trenutku. Ipak, prošle sezone je po opštem mišljenju odigrao svoju najbolju i najzreliju sezonu u crveno-belom dresu, što bi sada mogao da kruniše odlaskom u neku od najkvalitetnijih liga Evrope.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar