Грађани немају вољу за политику

 „Дневник 2“ БН телевизије:

Република Српска 16.06.2017 | 17:28
Грађани немају вољу за политику
Пљуште оптужбе поводом најављених измјена Кривичног закона БиХ. Шта кажу Додик, Шаровић и Мектић?

Зашто је више од половине становништва у БиХ потпуно незаинтересовано за политику?

Петрово: Наставници основне школе ступили у штрајк незадовољни одлуком министра просвјете.

Брчко: Грађани најављују протесте ако се депонија смећа не измјести из града.

Бијељина: Два млађа мушкарца погинула у саобраћајној несрећи.



(БН телевизија)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Малиша

16.06.2017 15:34

Нису градјани ,не заинтересовани-градјани су ограницени и једноставно се боје ,указат на проблем ! Давспоменем референдум и попис свих који су тада морали изац , мафија ,народе мафија а слободе ни у ромингу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

16.06.2017 15:38

Наши градјани нису више заинтересовани ни за сопствени живот а не за политику. коју политику? Мислите умјешност манипулисања. Видите да више не реагују ни на шта. Како су се препустили тако и живе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малиша

16.06.2017 15:40

Нису градјани ,не заинтересовани-градјани су ограницени и једноставно се боје ,указат на проблем ! Давспоменем референдум и попис свих који су тада морали изац , мафија ,народе мафија а слободе ни у ромингу

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзони

16.06.2017 15:40

Њје тацно да су незаинтересовани,гарантујем да би вецина усла у политику ради разних лоповлука и посла без одговорности!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.06.2017 10:04

100% тацно. Погани љигави народ.

Name

моје мисљење

16.06.2017 15:48

Да ли су градјани незаинтересовани?! На првом мјесту градјани ИХ МРЗЕ! Ја их мрзим и кунем! Није хрисцански, али је мззња према ЊИМА једино осјећање које ми је остало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Таненко

16.06.2017 15:54

Градјан су престрасени. Увидјевси да слузе само као гласацка масинерија А након тог Бивају осудјени на страсњи суд Типа Без посла. гладни ,зељни свега и бацени под ноге истих које су бирали Дузни да плате све намете Како би исти лагодно зивјели По цијену да. се градјанима заплинени и јаје од кокоске за љубав резиму Такви градјани висе не знају Куд за кога и засто.Јер опозиција цињеницно вец дуго нема метод ни снагу да се супростави суноврату који је присутан дуги ниг година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

####

17.06.2017 10:07

Знају итекако за кога да гласају, за бају водју великог. Овај народ треба газити без милости

Name

Турбоскара

16.06.2017 16:10

Градјани су убијени у појам невољни јафни гладни бједни.Отворени криминал пропаст стецај ммф протестујес нико те бе јеб..е два посто.Унистисе нас а говоре да нам је супер добро.Као рибе у акваријуму само крузимо около И гледамо ктоз стакло ста се десава баце нам мало хране тек да се презиви да будес гласацки листиц порезни обавезник.Немоцни да иста направе убијени 20год како неко хоце да нам отме рс.Рс неце висе ни опозиција јер баја је унистио скроз.Коме треба фалирала земља пропала презадузена унистена треба дугове врацати санирати то мисија невазмозна.Млади бјезе главом без обзира редови пред амбасадана за визе.Остало је аамо србовање И курцење сто најбоље знамо.То младези сто хе остало све по кладионама са кафом И цасом минералне воде.Дјевојке све ко цалга пјевацице то им је узор.Али вазна је идеологија балије устасе И цетника.Све је отисло у пм. Клинци са купљеним дипломама незнају како се зову постају доктори професоеи ректори итд.Народа скоро И нема висе је пензионера него омладине.Све је отисло у три љепе.Опет казем рјесење румунија процес цеуску.мозес како оцес ал немозес докле оцес .Пробудисе народе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзони

16.06.2017 16:44

Свака ти је ка у Његоса,само револуција давно сам то писао,па ста буде!!!

Name

успјех

16.06.2017 16:31

Морамо се одупријети политици доста је више лажи преваре,неизвјесности у недоглед,народу је доста више само гледају да оду одавде, да нормално живе и да се никада више неврате ова земља је пропаст,народу је доста више будала ових политичара,они гледају само себе и богате се на овај народ.СТОП ПОЛИТИЦИ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зато и доносе законе

16.06.2017 16:58

Зато и доносе законе о некој заштити Републике Српске о забрани протеста у близини зграде владе.Већина закона која је донијета прије неки дан у Народној скупштини уперена је против слободомислећих људи и против опозиције.Народ на жалост врло мало гледа преносе Народне скупштине однедавно на БН телевизији

ОДГОВОРИТЕ