Građani nemaju volju za politiku

 „Dnevnik 2“ BN televizije:

Republika Srpska 16.06.2017 | 17:28
Građani nemaju volju za politiku
Pljušte optužbe povodom najavljenih izmjena Krivičnog zakona BiH. Šta kažu Dodik, Šarović i Mektić?

Zašto je više od polovine stanovništva u BiH potpuno nezainteresovano za politiku?

Petrovo: Nastavnici osnovne škole stupili u štrajk nezadovoljni odlukom ministra prosvjete.

Brčko: Građani najavljuju proteste ako se deponija smeća ne izmjesti iz grada.

Bijeljina: Dva mlađa muškarca poginula u saobraćajnoj nesreći.



(BN televizija)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Mališa

16.06.2017 15:34

Nisu gradjani ,ne zainteresovani-gradjani su ograniceni i jednostavno se boje ,ukazat na problem ! Davspomenem referendum i popis svih koji su tada morali izac , mafija ,narode mafija a slobode ni u romingu.

ODGOVORITE
Name

Miloš

16.06.2017 15:38

Naši gradjani nisu više zainteresovani ni za sopstveni život a ne za politiku. koju politiku? Mislite umješnost manipulisanja. Vidite da više ne reaguju ni na šta. Kako su se prepustili tako i žive.

ODGOVORITE
Name

Mališa

16.06.2017 15:40

Nisu gradjani ,ne zainteresovani-gradjani su ograniceni i jednostavno se boje ,ukazat na problem ! Davspomenem referendum i popis svih koji su tada morali izac , mafija ,narode mafija a slobode ni u romingu

ODGOVORITE
Name

dzoni

16.06.2017 15:40

Njje tacno da su nezainteresovani,garantujem da bi vecina usla u politiku radi raznih lopovluka i posla bez odgovornosti!!!

ODGOVORITE
Name

re

17.06.2017 10:04

100% tacno. Pogani ljigavi narod.

Name

moje misljenje

16.06.2017 15:48

Da li su gradjani nezainteresovani?! Na prvom mjestu gradjani IH MRZE! Ja ih mrzim i kunem! Nije hriscanski, ali je mzznja prema NJIMA jedino osjećanje koje mi je ostalo.

ODGOVORITE
Name

Tanenko

16.06.2017 15:54

Gradjan su prestraseni. Uvidjevsi da sluze samo kao glasacka masinerija A nakon tog Bivaju osudjeni na strasnji sud Tipa Bez posla. gladni ,zeljni svega i baceni pod noge istih koje su birali Duzni da plate sve namete Kako bi isti lagodno zivjeli Po cijenu da. se gradjanima zaplineni i jaje od kokoske za ljubav rezimu Takvi gradjani vise ne znaju Kud za koga i zasto.Jer opozicija cinjenicno vec dugo nema metod ni snagu da se suprostavi sunovratu koji je prisutan dugi nig godina.

ODGOVORITE
Name

####

17.06.2017 10:07

Znaju itekako za koga da glasaju, za baju vodju velikog. Ovaj narod treba gaziti bez milosti

Name

Turboskara

16.06.2017 16:10

Gradjani su ubijeni u pojam nevoljni jafni gladni bjedni.Otvoreni kriminal propast stecaj mmf protestujes niko te be jeb..e dva posto.Unistise nas a govore da nam je super dobro.Kao ribe u akvarijumu samo kruzimo okolo I gledamo ktoz staklo sta se desava bace nam malo hrane tek da se prezivi da budes glasacki listic porezni obaveznik.Nemocni da ista naprave ubijeni 20god kako neko hoce da nam otme rs.Rs nece vise ni opozicija jer baja je unistio skroz.Kome treba falirala zemlja propala prezaduzena unistena treba dugove vracati sanirati to misija nevazmozna.Mladi bjeze glavom bez obzira redovi pred ambasadana za vize.Ostalo je aamo srbovanje I kurcenje sto najbolje znamo.To mladezi sto he ostalo sve po kladionama sa kafom I casom mineralne vode.Djevojke sve ko calga pjevacice to im je uzor.Ali vazna je ideologija balije ustase I cetnika.Sve je otislo u pm. Klinci sa kupljenim diplomama neznaju kako se zovu postaju doktori profesoei rektori itd.Naroda skoro I nema vise je penzionera nego omladine.Sve je otislo u tri ljepe.Opet kazem rjesenje rumunija proces ceusku.mozes kako oces al nemozes dokle oces .Probudise narode.

ODGOVORITE
Name

dzoni

16.06.2017 16:44

Svaka ti je ka u Njegosa,samo revolucija davno sam to pisao,pa sta bude!!!

Name

uspjeh

16.06.2017 16:31

Moramo se oduprijeti politici dosta je više laži prevare,neizvjesnosti u nedogled,narodu je dosta više samo gledaju da odu odavde, da normalno žive i da se nikada više nevrate ova zemlja je propast,narodu je dosta više budala ovih političara,oni gledaju samo sebe i bogate se na ovaj narod.STOP POLITICI!!!

ODGOVORITE
Name

Zato i donose zakone

16.06.2017 16:58

Zato i donose zakone o nekoj zaštiti Republike Srpske o zabrani protesta u blizini zgrade vlade.Većina zakona koja je donijeta prije neki dan u Narodnoj skupštini uperena je protiv slobodomislećih ljudi i protiv opozicije.Narod na žalost vrlo malo gleda prenose Narodne skupštine odnedavno na BN televiziji

ODGOVORITE